ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

με δυσκολια οι μετακινησεις στο βορειο τμημα του εβρου

- Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, ανακοινώνεται ότι, λόγω της χιονόπτωσης που συνεχίζεται έως τώρα και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή δικαιοδοσίας μας έχει δημιουργηθεί ολισθηρότητα στο οδόστρωμα και υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

- Κατόπιν τούτου παρακαλούνται οι οδηγοί των πάσης φύσεως οχημάτων, που κινούνται:
α) στο Εθνικό οδικό δίκτυο του Βορείου Έβρου, να κινούνται με μικρή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση από τα προπορευόμενα οχήματα, να μην ενεργούν επικίνδυνες προσπεράσεις και γενικά να οδηγούν με μεγάλη προσοχή.
β) στο Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Βορείου Έβρου να κάνουν χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, να κινούνται με μικρή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση από τα προπορευόμενα οχήματα, να μην ενεργούν επικίνδυνες προσπεράσεις και γενικά να οδηγούν με μεγάλη προσοχή.

- Για κάθε πληροφορία, σχετική με την κατάσταση του οδικού δικτύου της περιφέρειάς μας, οι φίλοι οδηγοί να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2552022100 της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας.