ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

αποκαλυψεις wikileaks για «δραστηριοτητες» και «μισθοδοσιες» στη θρακη

Κατά την διάρκεια των ερχόμενων εβδομάδων, θα υπάρξουν κι άλλες μεγάλες αποκαλύψεις από την Wikileaks που θα αφορούν την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα την Θράκη! Αποκαλύψεις για ανθρώπους που «δραστηριοποιούνται» και πληρώνονται από το Αμερικανικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης στην περιοχή μας!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαμε το απόγευμα της Κυριακής από πηγές του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, η Ελληνική Κυβέρνηση έχει ενημερωθεί για το θέμα από τους Αμερικανούς! Στον ιστότοπο Wikileaks θα διαρρεύσουν τις επόμενες εβδομάδες 1.385 τηλεγραφήματα από την αμερικάνικη πρεσβεία στην Αθήνα και αμερικάνικο προξενείο της Θεσσαλονίκης. Το περιεχόμενο και το τι αποκαλύπτουν μερικά από τα τηλεγραφήματα, θα έχουν να κάνουν με περίεργες «συναλλαγές», «μισθοδοσίες» και «δράσεις» Ελλήνων και ξένων πολιτών στην Ελλάδα. Στην λίστα υπάρχουν πολύ Θρακιώτες. Τα πρώτα ονόματα αρχίζουν off the record να γίνονται γνωστά…
http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2010/12/wikileaks.html