ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

εκδηλωση για παιδια

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΣΤΙΣ 19:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ»

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας (Δ.Κ.Ε.Π.Α.Ο.) προσκαλεί τα παιδιά στην Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση που διοργανώνει την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010.
Τα τμήματα της Δ.Κ.Ε.Π.Α.Ο σε μια διαφορετική από τα συνηθισμένα γιορτινή ατμόσφαιρα θα παρουσιάσουν σε όσους θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν ένα χριστουγεννιάτικο εορταστικό πρόγραμμα με μουσική, τραγούδια και χορό.
Επίσης την ίδια μέρα τα παιδία θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές με την καθοδήγηση των εκπαιδευτριών των ΚΔΑΠ .
Έναρξη των δραστηριοτήτων είναι στις 17:00 μμ και ώρα έναρξης της παράστασης είναι 19:00 μμ το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Πολύκεντρου.
Ελάτε παιδιά να διασκεδάσουμε, να τραγουδήσουμε, να γιορτάσουμε και να ανταλλάξουμε ευχές στην πιο αγαπημένη γιορτή των παιδιών.