ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο (αλεξανδρουπολης)

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Συνελήφθησαν την 15.00΄ ώρα της 12-12-2010, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων, τρεις (3) αλλοδαποί, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και κατοχή και χρήση πλαστών εγγράφων.
Ειδικότερα, την 17.00΄ ώρα της 10-12-2010, 39χρονος αλλοδαπός, οδηγός Ι.Χ.Φ. αυτ/του με πινακίδες κυκλοφορίας Ιταλικών αρχών, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη Χώρα. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατείχε και επέδειξε άδεια κυκλοφορίας Ιταλίας, με στοιχεία ιδιοκτήτη Ιταλό υπήκοο. Στη συνέχεια από την μακροσκοπική εξέταση, που πραγματοποιήθηκε από Αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και Αξιωματούχους του FRONTEX, διαπιστώθηκε ότι, η ανωτέρω άδεια κυκλοφορίας τυγχάνει εξ΄ ολοκλήρου πλαστή. Το αυτοκίνητο βρέθηκε καταχωρημένο, ως όχημα κλεμμένο, απωλεσθέν, εγκαταλειμμένο, υπεξαιρεθέν και κατασχέθηκε.
Κατόπιν επισταμένης έρευνας που διενεργήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο ανευρέθη ένα (1) Διεθνές Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο και Φ/Α της αδείας κυκλοφορίας του οχήματος, τα οποίας απέρριψε ο δράστης, προκειμένου να αποκρύψει τα πραγματικά στοιχεία του οχήματος.
Επίσης, στον ίδιο τόπο και χρόνο προσήλθε 39χρονος αλλοδαπός, ως οδηγός δεύτερου Ι.Χ.Φ.αυτ/του, μετά του επικαθήμενου, με Ιταλικές πινακίδες κυκλοφορίας, του οποίου ο αριθμός πλαισίου ήταν παραποιημένος. Ο ίδιος επέδειξε άδειες κυκλοφορίας, για τράκτορα και επικαθήμενο, με στοιχεία όμοια με τα στοιχεία αδείας της πλαστής άδειας του πρώτου φορτηγού. Συνελήφθησαν ο οδηγός και ο 52χρονος αλλοδαπός, που επέβαινε ως συνοδηγός.
Κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα οχήματα, οι πινακίδες κυκλοφορίας και τα συνοδευτικά έγγραφα (άδειες κυκλοφορίας – κάρτες διεθνούς ασφάλισης).
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.
ΠΑΡΑΣΥΡΣΗ ΠΕΖΟΥ
Την 12-12-2010 και ώρα 16.15΄, στον Απαλό Αλεξ/πολης, μηχάνημα έργων (οδοστρωτήρας) που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 72χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γ.Π.Ν.Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΔΡΑΠΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΟΛΟΥ
Την 12-12-2010 και ώρα 22.09΄, εντοπίσθηκε στην περιοχή Μαϊστρου Αλεξ/πολης, νεαρό ύποπτο άτομο να κινείται με ποδήλατο, κατά τον έλεγχό του από Αστυνομικούς της Υ.Α.Αλεξ/πολης, διαπιστώθηκε ότι, είναι δραπέτης από το Ίδρυμα Αγωγής Ανήλικων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, συνελήφθη και θα μεταχθεί στο ανωτέρω Ίδρυμα.
Την προανάκριση ενεργεί η Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.