ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

διαρρηκτες αδειασαν κρεοπωλειο μεσα στο χιονια!

Το πολικό ψύχος που επικρατούσε στην Νέα Καλλίστη του δήμου Αιγείρου Ροδόπης, δεν πτόησε τους διαρρήκτες που είχαν βάλει στο στόχαστρό τους το μοναδικό κρεοπωλείο του χωριού των περίπου 700 κατοίκων. Χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί, άδειασαν τα ψυγεία του αρπάζοντας όλα τα κρέατα που υπήρχαν.

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα απέχει μόλις 50 μέτρα από το κρεοπωλείο, αλλά η παγωνιά κράτησε… μέσα τους άνδρες του και ούτε οι θαμώνες των γύρω καφενείων αντιλήφθηκαν ότι σε μικρή απόσταση δρούσαν οι κλέφτες. Οι δράστες παραβίασαν την πόρτα με κατσαβίδι και μπήκαν ανενόχλητοι στο εσωτερικό του μαγαζιού, αφού
δεν υπήρχε συναγερμός ή άλλα μέτρα ασφαλείας.

Έτσι, άδειασαν με την ησυχία τους τα ψυγεία και άρπαξαν δεκάδες κομμάτια από λουκάνικα, μπριζόλες, κοτόπουλα, πανσέτες, σπάλες χοιρινού και μοσχάρια, τα οποία προφανώς φόρτωσαν σε φορτηγό που είχαν φέρει μαζί τους. Πίσω τους, άφησαν μόνο ένα μεγάλο βοδινό μπούτι, προφανώς επειδή δεν μπόρεσαν να το μετακινήσουν! Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν πήραν ούτε τα «ψιλά» από την ταμειακή, παρ’ όλο που ήταν ανοιχτή.
www.prototema.gr