ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο (ξανθης)

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (01) ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ, ΕΚΒΙΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
Μεσημβρινές ώρες της 30.11.2010 στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 30χρονος ημεδαπός για ληστεία τελεσθείσα κατά συναυτουργία, εκβίαση και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
Ειδικότερα όπως προκύπτει από τη διενεργηθείσα προανάκριση πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας (30.11.2010) προσήλθε σε υφιστάμενη Υπηρεσία μας (Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης) ένας 41χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατήγγειλε ότι επικοινώνησε μαζί του 30χρονος ημεδαπός και απαίτησε από αυτόν την καταβολή χρηματικού ποσού εκατόν δέκα (110) ευρώ, προκειμένου να του επιστρέψει ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (laptop) αξίας πεντακοσίων τριάντα (530) ευρώ, τον οποίο είχε αφαιρέσει με πρόθεση να τον ιδιοποιηθεί παράνομα ο ίδιος δράστης με χρήση βίας (απειλή μαχαιριού) μαζί με άλλο άτομο που δεν κατονόμασε από τον ανωτέρω παθόντα.
Κατόπινσυντονισμένης επιχειρήσεως με προσημείωση του απαιτούμενου ποσού (110 ευρώ) από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης συνελήφθη ο ανωτέρω δράστης.
Από την προανάκριση προέκυψε επιπροσθέτως ότι ο ανωτέρω δράστης ήδη είχε προβεί στην πώληση του αφαιρεθέντος φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή σε 23χρονο ημεδαπό αντί τιμήματος διακοσίων (200) ευρώ την 28.11.2010 ο οποίος και δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Κατασχεθείς φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και προσημειωθέν χρηματικό ποσό αποδόθηκαν σε παθόντα ενώ ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.