ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

συναντηση του νομαρχη εβρου με τον αρχηγο της ρωσικης αποστολης των special olympics


Με την αρχηγό της αποστολής των αθλητών Special Olympics της Ρωσίας κ. Λιουντμίλα Κνιάξεβα συναντήθηκε ο Πρέσβης Καλής Θελήσεως Βόρειας Ελλάδας και Πρόεδρος της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής των Special Olympics κ. Νικόλαος Ζαμπουνίδης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο πλαίσιο της ενημέρωσης των αρχηγών αποστολών από τις 185 χώρες που θα λάβουν μέρος στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, για το πρόγραμμα Host Town «Πόλις Αμφιτρύων».
Ο κ. Ζαμπουνίδης συζήτησε με την κ. Κνιάξεβα ζητήματα που αφορούν τη φιλοξενία των αθλητών της ρώσικης αποστολής στην Αλεξανδρούπολη, καθώς και για τις προπονητικές τους ανάγκες. Όπως είναι γνωστό η Αλεξανδρούπολη, ως «Πόλις Αμφιτρύων», θα φιλοξενήσει 320 αθλητές, προπονητές και συνοδούς από τη Ρωσία τον Ιούνιο του 2011, πριν την έναρξη των αγώνων.
Επίσης, έγινε ψηφιακή παρουσίαση του νομού και ειδικότερα της Αλεξανδρούπολης, ενώ διανεμήθηκε και έντυπο ενημερωτικό υλικό.
Ο κ. Ζαμπουνίδης είχε ενημερωτική συνάντηση και με την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics «Αθήνα 2011» κ. Ιωάννα Δεσποτοπούλου.