ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

παγκοσμια ημερα ψυχικης υγειας

“ΟΙ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ … ΌΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ”

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων & Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (HelMSIC) – Τοπική Επιτροπή Αλεξανδρούπολης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου, ευαισθητοποιημένοι πάνω σε θέματα Δημόσιας Υγείας, σας προσκαλούν στην ημερίδα που διοργανώνουν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης με θέμα «Στίγμα: Οι Ετικέτες είναι για τα Ρούχα… Όχι για τους Ανθρώπους».

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει:

11.00 – 13.00: Έκθεση έργων μελών του κέντρου ημέρας
19.00 – 19.15: Χαιρετισμοί
19.15 – 19.45: Ομιλία

– Συζήτηση με θέμα το «Στίγμα στην Ψυχική Ασθένεια»
19.45 – 20.00: Διάλειμμα – Μπουφές
20.00 – 22.00: Θεατρική επιθεώρηση “Βγάλ' τον Υπουργό από την πρίζα” των Ρέπα – Παπαθανασίου σε σκηνοθεσία Άκη Τσονίδη από το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας «Διόνυσος»

Η ημερίδα πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Τομέα Ψυχιατρικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και συνδιοργανώνεται από τη Νομαρχία Έβρου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Τι είναι η HelMSIC;

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων & Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (Hellenic Medical Students' International Committee - HelMSIC) είναι ένα ανεξάρτητο σωματείο μη κυβερνητικού, μη κερδοσκοπικού, μη πολιτικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1958 από φοιτητές Ιατρικής και σήμερα αποτελείται από 7 Τοπικές Επιτροπές, μία σε κάθε πόλη όπου εδράζεται Ιατρική Σχολή. Κύριος σκοπός της είναι οι εκπαιδευτικές ανταλλαγές φοιτητών ιατρικής και η προώθηση της υγείας. Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site www.helmsic.gr.