ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

βαγγελης δεδογλου

Ο Βαγγέλης Δέδογλου γεννήθηκε το 1966 στο Τυχερό όπου και κατοικεί μόνιμα με την τετραμελή οικογένειά του, τη γυναίκα του Αγγελική και τα παιδιά τους Γιώργο και Όλγα.
Το 1983 εισήχθη από τους πρώτους στη Γεωπονική Σχολή του ΑΠΘ από όπου αποφοίτησε το 1988
Το 1991 αφού ολοκλήρωσε
τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του εργάστηκε σε ιδιωτική εταιρία πολλαπλασιαστικού υλικού στην Ορεστιάδα μέχρι το 1993
Από το 1993 και μέχρι το 1999 εργάστηκε στη Αναπτυξιακή Εταιρεία των ΟΤΑ, Δημοσυνεταιριστική Έβρος ΑΕ με αντικείμενο τον σχεδιασμό και υλοποίηση εθνικών και κοινοτικών προγραμμάτων και πρωτοβουλιών όπως το Leader, το Interreg, το Youthstart κλπ, καθώς και με την εκπόνηση επενδυτικών προγραμμάτων που ως σκοπό είχαν την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας.
Παράλληλα συμμετείχε σε πλήθος προγραμμάτων εκπαίδευσης, αγροτών κυρίως , ως εκπαιδευτής και ως σχεδιαστής προγραμμάτων στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ‘Έβρος Εκπαιδευτική’.
Από το 2000 έως σήμερα εργάζεται στη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης Έβρου συμμετέχοντας ενεργά και στην ομάδα υποστήριξης του αγροτικού τομέα της Νομαρχίας.
Από το 2007 μέχρι σήμερα είναι επικεφαλής του αντιπολιτευτικού συνδυασμού στο Δήμο Τυχερού με πλούσια δράση κατά τη διάρκεια της τετραετίας, σε θέματα περιβαλλοντολογικού ενδιαφέροντος, δημόσιας υγείας, αγροτικής ανάπτυξης, κλπ, με γνώμονα πάντα το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου και των πολιτών του τόπου.