ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

λαογραφικο μουσειο ορεστιαδας

Το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Νέας Ορεστιάδας, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχει και εφέτος στον ετήσιο εορτασμό της δράσης «Περιβάλλον 2010», που οργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού κα Τουρισμού με θέμα «Φωνές Νερού Μυριάδες». Στα πλαίσια αυτής της δράσης του Υπουργείου, το Μουσείο μας οργάνωσε και παρουσιάζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Φωνές Νερού Μυριάδες στην περιοχή μας». Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να τονιστεί η αστείρευτη σημασία των υδάτινων πηγών για τη ζωή των ανθρώπων.
Διάρκεια του προγράμματος: 7 έως 30 Οκτωβρίου 2010
Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί της περιοχής μας όπως προγραμματίσουν σχετική επίσκεψη των μαθητών τους στο Μουσείο, αφού προηγουμένως ενημερώσουν το Μουσείο στα τηλέφωνα: 2552028080, 6977567566
Υπεύθυνοι προγράμματος: Σιωπίδης Ιωάννης, Γενικός Γραμματέας του Μουσείου, Γεωργουσίδου Μαρία, εκπαιδευτικός και Σκαρλατούδη Αναστασία επιστημονική συνεργάτιδα του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Ορεστιάδας.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ο Γενικός Γραμματέας

Μαυρίδης Πασχάλης Σιωπίδης Ιωάννης