ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

στα δημοτικα ο θεοδωρου

Ο Βαγγέλης Θεοδώρου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
με το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Ενωτική Δημοτική Κίνηση»

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωτική Δημοτική Κίνηση», κ. Γιώργος Αλεξανδρής, ανακοίνωσε σήμερα τη συμμετοχή του κ. Βαγγέλη Θεοδώρου, Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού Αλεξανδρούπολης, στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Όπως δήλωσε ο κ. Αλεξανδρής, «ο Βαγγέλης Θεοδώρου είναι ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητά του. Μέχρι σήμερα έχει προσφέρει στο Δήμο μας σημαντικές υπηρεσίες, που στηρίζουν τον αθλητισμό, τη νέα γενιά, την τρίτη ηλικία. Έχει ακόμη πολλά να δώσει και χαίρομαι πραγματικά που ένας πολύτιμος συνεργάτης εξακολουθεί να στηρίζει το συνδυασμό μας. Η συμμετοχή του Βαγγέλη Θεοδώρου, ενισχύει ακόμη περισσότερο την ομάδα μας, σε πείρα, ικανότητα και γνώση. Συνεχίζουμε δυναμικά, βάζοντας το σχέδιο, τη διάθεση προσφοράς και την αφοσίωση στον τόπο μας, πάνω από κόμματα και διαχωριστικές γραμμές.»