ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

παρουσιαση του ψηφοδελτιου της κοινωνικης συμμαχιας του εβρου


Άρης Γιαννακίδης: «Να βάλουμε την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
σε μια εξελεγκτική αναπτυξιακή πορεία»

Η παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, του συνδυασμού της «Κοινωνικής Συμμαχίας» έγινε το βράδυ της Τετάρτης στην Αλεξανδρούπολη, από την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Γεωργία Νικολάου παρουσία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Άρη Γιαννακίδη.
Κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού της, η κ. Νικολάου τόνισε, πως ο «Καλλικράτης» είναι το μέσο για να διαχειριστούμε την τύχη της περιοχή μας, και πρόσθεσε: «Αποκτάμε φωνή και εξουσία αλλά και ευθύνη. Σ’ αυτές τις πρώτες εκλογές για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση το όραμα και η αγάπη για τον τόπο μας μετουσιώνεται σε ένα σφικτό επιχειρησιακό πρόγραμμα» είπε, ενώ για τους υποψηφίους συμβούλους που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο του Έβρου τόνισε : «ο στόχος της ομάδας μας είναι ένας και μοναδικός. Όσοι συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή θέλουν να προσφέρουν. Η ομάδα, που θα δώσει τη μάχη των εκλογών, αποτελείται από ανθρώπους που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς και επαγγελτικούς χώρους με διαφορετικές ηλικίας από τη μία άκρη του Έβρου έως την άλλη. Οι υποψήφιοι αποτελούν ένα ισχυρό σύνολο που θα αγωνιστεί και θα δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τόπο», κατέληξε.
Από την πλευρά του, ο κ Γιαννακίδης, τόνισε μεταξύ άλλων, πως «ο αγώνας της «Κοινωνικής Συμμαχίας» άρχισε με διαβούλευση όλων των κοινωνικό-οικονομικών εταίρων και παραγωγικών φορέων, με στόχο να αναδειχτεί η αναπτυξιακή ιδιαιτερότητα της κάθε περιοχής, και να συγκεραστεί η δυνατότητα του κάθε νομού, σε ένα σχηματοποιημένο πλαίσιο αρχών. Θέλουμε να αναδείξουμε τα μεγάλα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, για να ξαναβάλουμε την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη σε μια εξελεγκτική αναπτυξιακή πορεία. Ο Έβρος και η Καβάλα μπορούν να γίνουν σύγχρονα διαμετακομιστικά κέντρα» τόνισε.
Ο εθνικός σχεδιασμός της χώρας, ακουμπά στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη είπε και πρόσθεσε: «η κεντρική εξουσία θα πρέπει να συμπορευτεί και να εναρμονιστεί με το δικό μας περιφερειακό σχεδιασμό. Προσδιορίσαμε ποια είναι η γεωγραφία, η χωροταξία και η οικονομία της περιφέρείας μας. Θα πρέπει να συμπαρασύρομε την κεντρική εξουσία σε μια απαρέγκλιτη υλοποίηση αυτού του προγραμματικού πλαισίου, για να ξαναβρεί η περιοχή μας την αναπτυξιακή της προοπτική. Στην προσπάθεια αυτή, καλούμε όλες τις παραγωγικές δυνάμεις και όλους τους παραγωγικούς φορείς να συμπορευτούν μαζί μας», τόνισε.
Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Έβρου, είναι οι εξής:
ΑΠΟΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΒΑΒΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΔΕΔΟΓΛΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΔΕΛΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΟΥΡΜΑ-ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΙΖΙΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΗΣ
ΚΟΥΚΟΥΒΕΛΑ ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΑ
ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΙΛΙΑΚΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ΟΥΣΤΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΤΖΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΕΧΙΑΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ