ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

απαντηση σε αναφορα τσιαουση

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επιτραπεί η μετεγκατάσταση των ελαιοτριβείων του Δ.Δ. Μάκρης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, εφόσον δεν θίγεται το δημόσιο συμφέρον, σύμφωνα με την απάντηση του κου Μωραϊτη Θάνου Υφυπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, σε αναφορά που είχε καταθέσει η Βουλευτής Έβρου του

ΠΑΣΟΚ κα. Ελένη Τσιαούση, με θέμα την τροποποίηση του άρθρου 13 του ν 1734/1987 για την παραχώρηση δημόσιων δασικών εκτάσεων, για την μετεγκατάσταση και τον εκσυγχρονισμό των ελαιοτριβείων του Δ.Δ. Μάκρης του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Στην απάντησή του ο κος Μωραϊτης Θάνος Υφυπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Υφυπουργός επισημαίνει ότι: «Αν και δεν προβλέπεται από τις διατάξεις περί επιτρεπτών επεμβάσεων της δασικής νομοθεσίας η έγκριση επέμβασης ή παραχώρηση δημόσιας δασικού χαρακτήρα έκτασης ή δημόσιας χορτολιβαδικής για την εγκατάσταση ελαιοτριβείων, ωστόσο το ζήτημα της δυνατότητας εγκατάστασης ελαιοτριβείου σε δημόσια δασική έκταση στο πλαίσιο της διάταξης της παραγράφου 2 άρθρου 1 του Νόμου 1734/87, πρόκειται να εξετασθεί σοβαρά από το Υπουργείο με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, καθώς θα υπάρξει και σχετική εισήγηση».

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης που κατέθεσε η κα Τσιαούση Ελένη προς την Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής μπορείτε να το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο/link:
http://www.tsiaousieleni.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=198:2010-09-14-19-42-30&catid=11:2010-02-18-23-27-02&Itemid=14