ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

κληρωσεις ποδηλατων

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης εξασφάλισε από χορηγίες του ΟΤΕ, της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου, της ΑΒ Βασιλόπουλος και του Μασούτη, 230 ποδήλατα, τα οποία κληρώθηκαν σε μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αναλογικά με την αριθμητική δύναμη του κάθε σχολείου.
Οι κληρώσεις έγιναν στις 27, 28 και 29 Σεπτεμβρίου σε κάθε σχολείο ξεχωριστά, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της Αλεξανδρούπολης, κ. Νίκου Γρηγοριάδη, των Διευθυντών και των Προέδρων του 15μελούς του κάθε σχολείου.
Στα σχολεία που συμμετείχαν στη διαδικασία των κληρώσεων συμπεριλήφθηκαν και τα εσπερινά γυμνάσια και λύκεια, καθώς και τα σχολεία της Ειδικής Αγωγής.
Κατά τη διάρκεια των κληρώσεων διανεμήθηκαν έντυπα για την ανακύκλωση και οι μαθητές ενημερώθηκαν για όλες τις περιβαλλοντικές δράσεις του Δήμου και για την ανακύκλωση στην Αλεξανδρούπολη, ενώ απευθύνθηκε πρόσκληση στους Διευθυντές των σχολείων να διοργανώσουν σε συνεργασία με τον Δήμο εκδρομή στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών.
Η παράδοση των ποδηλάτων στους μαθητές θα γίνει από τον Δήμαρχο, κ. Γιώργο Αλεξανδρή, σε ειδική εκδήλωση την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 11.00π.μ. στην πλατεία του Φάρου.
Θα ακολουθήσει απονομή τιμητικής πλακέτας στον Κωνσταντίνο Δεληγεώργη, διακεκριμένο αθλητή της ποδηλασίας και ομιλία του Αντώνη Μαστράφη, Δασονόμου.