ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο


 Διάσωση 42 παράνομων μεταναστών που είχαν εγκλωβισθεί σε νησίδα του ποταμού Έβρου

- Σήμερα (13-10-2010) τις πρωινές ώρες, η Υπηρεσία μας ενημερώθηκε τηλεφωνικά από αγνώστους ότι, συγγενείς τους, προερχόμενοι από την Τουρκία, επιχειρώντας να εισέλθουν παράνομα στην Χώρα μας, τις βραδινές ώρες, μέσω του ποταμού Έβρου, εγκλωβίσθηκαν σε νησίδα του ποταμού, λόγω της ανόδου της στάθμης των υδάτων αυτού και κινδύνευαν να πνιγούν.
- Από την Υπηρεσία μας οργανώθηκε άμεσα επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, με αποτέλεσμα να εντοπισθούν επί νησίδας του ποταμού Έβρου, στο ύψος της Ν. Βύσσας, σαράντα δύο (42) παράνομοι μετανάστες (28 Άνδρες, 11 Γυναίκες και 3 παιδιά), η οποία είχε καλυφθεί από τα νερά του ποταμού Έβρου και λόγω της απότομης και συνεχιζόμενης ανόδου της στάθμης αυτών, είχαν εγκλωβισθεί και κινδύνευαν να παρασυρθούν από τα ορμητικά νερά και να πνιγούν.
- Οι παράνομοι μετανάστες μεταφέρθηκαν με ποτάμια λέμβο στην Ελληνική όχθη του ποταμού Έβρου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
- Σύμφωνα με αναφορές τους, Τούρκοι διακινητές τους μετέφεραν και τους εγκατέλειψαν επί της νησίδας, ενώ ένας (1) αλλοδαπός προσπαθώντας

να προσεγγίσει κολυμπώντας την Ελληνική κοίτη του ποταμού Έβρου, παρασύρθηκε από τα νερά και αγνοείται.