ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΗΜΕΔΑΠΟΥ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ Ν. ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Συνελήφθη την 18-10-2010 και ώρα 20.45΄, στην Αλεξ/πολη, από Αστυνομικούς του Τ.Δ.Ν.Αλεξ/πολης, ένας (1) 28χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο που διενήργησαν οι Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας βρήκαν στην κατοχή του μία (1) αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ηρωίνης, βάρους -0,3- γραμμαρίων.
Η ανευρεθείσα ποσότητα ναρκωτικών ουσιών κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Δ.Ν.Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (2) ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (14) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Συνελήφθησαν την 19-10-2010 και ώρα 02.45΄, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, για μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας δεκατεσσάρων (14) λαθρομεταναστών, με δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτ/τα.
Συγκεκριμένα, περί ώρα 02.50΄ της 19-10-2010, άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, εντόπισαν δύο (2) ύποπτα Ι.Χ.Ε.αυτ/τα, στα οποία δόθηκε σήμα στάσης, προκειμένου να ελεγχθούν, πλην όμως οι οδηγοί αυτών δεν συμμορφώθηκαν, ανέπτυξαν ταχύτητα και εισήλθαν στην Εγνατία οδό, με σκοπό να διαφύγουν τον έλεγχο. Περί ώρα 03.00΄και τα δύο (2) οχήματα, εντοπίσθηκαν εγκαταλελειμμένα στο 3ο χλμ. Εγνατίας οδού Κόμβου Αρδανίου – Αλεξ/πολης. Εντός των οχημάτων βρέθηκαν να επιβαίνουν δέκα τέσσερις (14) συνολικά λαθρομετανάστες, οι οποίοι και συνελήφθησαν, ενώ οι οδηγοί τους διέφυγαν σε παρακείμενη δασική έκταση. Μετά από έρευνες και περί ώρα 05.10΄εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν.
Κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε.αυτ/τα, ένα (1) ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας (Βουλγαρίας) και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες, 2 διακινητές και 14 λαθρομετανάστες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Σ.Φ.Τυχερού.

ΕΟΡΤΗ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Σήμερα (20-10-2010), γιορτάσθηκε στην Αλεξ/πολη η Ημέρα της Αστυνομίας και η Μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Αρτεμίου, προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Αλεξ/πολης, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ.Άνθιμος και παρέστησαν όλες οι Αρχές της πόλης και του Νομού (Πολιτικές, Στρατιωτικές και Σωμάτων Ασφαλείας), εκπρόσωποι Αρχών, Δημοσίων Υπηρεσιών, Ενώσεων Αποστράτων και εφέδρων Αξιωματικών, Στρατού και Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και διαφόρων φορέων, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας, Αστυνομικοί εν ενεργεία και εν αποστρατεία, πολιτικοί υπάλληλοι της Ελληνικής Αστυνομίας, με τις οικογένειές τους καθώς και συμπολίτες μας φίλοι της Αστυνομίας.
Μετά τη δοξολογία, ακολούθησε δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Αλεξ/πολης, όπου ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξ/πολης ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους και διαβεβαίωσε ότι οι Αστυνομικοί της Διεύθυνσης καταβάλουν κάθε προσπάθεια με φιλότιμο για να παρέχουν προστασία στον πολίτη μέσα στα πλαίσια της Νομιμότητας. Ακολούθησε ανάγνωση της ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου κ.Ελευθερίου ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.