ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

μανη - καρωτη

Ο Εθνικός Μάνης ικανοποίησε με την εμφάνιση και τη νίκη επί της Α.Ε.Καρωτής το απόγευμα της Κυριακής (17-10-2010). Οι γηπεδούχοι επικράτησαν της Καρωτής στο τοπικό ντέρμπι με το τελικό 5-0 χωρίς να υστερήσει κανείς από όσους ποδοσφαιριστές τους αγωνίστηκαν. Χατ-τρίκ πέτυχε ο φορμαρισμένος Οδυσσέας Κονακλής ενώ τα άλλα δύο γκόλ πέτυχε ο επιθετικός και αρχηγός της ομάδας Τάσος Κελεσίδης. Το σκορ θα μπορούσε να είναι ευρύτερο αλλά στο 2ο ημίχρονο ο Δούλης Κισσούδης νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Καρωτής σε εκτέλεση πέναλτυ. Με τη νίκη αυτή, ο Εθνικός Μάνης του Πασχάλη Σταματάκη έκανε ένα ακόμα μικρό βήμα προς την παραμονή της ομάδας στην Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ. Έβρου αν και υπάρχει ακόμα πολύς και δύσκολος δρόμος. Παρόλα αυτά οι τόνοι παραμένουν χαμηλοί και οι ποδοσφαιριστές, μετά το ρεπό που έδωσε ο προπονητής τη Δευτέρα, επανέρχονται την Τρίτη στις προπονήσεις ενόψει του σημαντικού αγώνα μέσα στην Οινόη την ερχόμενη Κυριακή 24-10-2010 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής.

Διαιτητές: Σιβούδης - Βασιλειάδης - Βεργουλίδης

ΜΑΝΗ: Συριτούδης, Φουτσιτζής, Ζαχαρνούδης, Κισσούδης, Τσινούδης, Βλάχος (77' Μαρκόπουλος), Μαυρομμάτης, Κονακλής, Καζής (56' Πουρζιτίδης Κων.), Τσιαφάκης (70'Λιάσου), Κελεσίδης

ΚΑΡΩΤΗ: Αντωνούδης, Παπαλαμπίδης, Χρυσαφούδης (77' Σπαντζούδης), Σαβαλάκης, Πανουργούδης, Μελίδης, Καραμανλής, Ορδουλίδης (46' Γιαννούλας), Νακούδης (46' Κουκουβέλας), Δοϊτσίδης, Παυλίδης


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και οταν χανει ο Εθνικος να βλεπουμε τα αποτελεσματα

Εθνικός Μάνης είπε...

Φίλε ανώνυμε,
Ο Εθνικός Μάνης δεν κρύβεται και δεν κρύβει αποτελέσματα. Αντιθέτως είναι η μόνη ομάδα που δημιούργησε και διατηρεί ιστοσελίδα με όλα τα αποτελέσματα και όλες τις λεπτομέρειες τόσο σε νίκες όσο και σε ήττες στη διάθεση όλων των χρηστών του διαδικτύου.
http://ethnikosmanis.webnode.com/