ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΙΑΣ (1) ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
Συνελήφθη την 08.30΄ ώρα της 06-10-2010, στην Αλεξ/πολη, από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.Α.Σ., μία (1) αλλοδαπή 30 ετών, για κατοχή και χρήση πλαστού εγγράφου .
Ειδικότερα, την 06-10-2010 και ώρα 08.30΄, στην Αλεξ/πολη, σε γενόμενο έλεγχο από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., η ανωτέρω αλλοδαπή κατείχε και επέδειξε Δελτίο Αιτήσαντος Άσυλο Αλλοδαπού που εκδόθηκε από την Υποδ/νση Αλλ. Αττικής, το οποίο έπειτα από αστυνομική έρευνα, αποδείχθηκε ότι ήταν πλαστό, οπότε και κατασχέθηκε. Επίσης, βρέθηκαν στην κατοχή της, μία άδεια εργασίας και ένα ατομικό βιβλιάριο υγείας, τα οποία είναι πλαστά και κατασχέθηκαν.
Η συλληφθείσα παραπέμφθηκε στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε η Υ.Α.Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
Πρωινές ώρες της 06-10-2010, στην Αλεξ/πολη, συνελήφθη από Αστυνομικούς της Α.Δ.Αλεξ/πολης, ημεδαπός άνδρας 58 ετών, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, υπό την επήρεια οινοπνεύματος.
Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς της Α.Δ.Αλεξ/πολης, κατελήφθη ο ανωτέρω ημεδαπός να οδηγεί Ι.Χ.Ε.αυτ/το του, υπό την επήρεια οινοπνεύματος σε ποσοστό 0,98 mg/l και 1,09 mg/l, κατά τις δύο (2) μετρήσεις, ποσοστό που επηρεάζει επικίνδυνα την οδήγηση και τη βάδιση.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, παραπέμφθηκε στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Επιπλέον, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.200,00 € και αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδήγησης για έξι (6) μήνες.
ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΠΤΑ (17) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Συνελήφθησαν την 06-10-2010 και ώρα 13.30΄, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε συνεργασία με άνδρες της 50ης Μ/Κ ΤΑΞ, ένας (1) 28χρονος αλλοδαπός, για μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας δεκαεπτά (17) λαθρομεταναστών, με βάρκα.
Συγκεκριμένα, την 13.00΄ ώρα της 06-10-2010, άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε συνεργασία με άνδρες της 50ης Μ/Κ ΤΑΞ, εντόπισαν πλησίον του ποταμού Έβρου ομάδα εννέα (9) λαθρομεταναστών, να έχουν διαπεραιωθεί στην Ελληνική όχθη με πλαστική βάρκα, ενώ ο βαρκάρης επέστρεψε στην Τουρκία για να παραλάβει ακόμη μία ομάδα οκτώ (8) λαθρομεταναστών. Μόλις αποβιβάσθηκε στο ελληνικό έδαφος και ο τελευταίος λαθρομετανάστης, της δεύτερης ομάδας, στρατιωτικοί και αστυνομικοί κινήθηκαν για να συλλάβουν αυτούς και τον διακινητή – βαρκάρη, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει την σύλληψη πέφτοντας στο ποτάμι, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Κατασχέθηκε η βάρκα.
Οι συλληφθέντες, 1 διακινητής και 17 λαθρομετανάστες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Σ.Φ. Σουφλίου.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
Tην 14.10΄ ώρα της 06-10-2010, στην Αλεξ/πολη, συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Τ.Αλεξ/πολης, ημεδαπός άνδρας 49 ετών, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, υπό την επήρεια οινοπνεύματος και ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα.
Ειδικότερα, μετά από σύγκρουση δύο (2) οχημάτων, διενεργήθηκε τεστ αλκοολομέτρησης στους δύο οδηγούς και διαπιστώθηκε ότι ο ένας εξ αυτών οδηγούσε το όχημά του, υπό την επήρεια οινοπνεύματος σε ποσοστό 0,67 mg/l και 0,70 mg/l, κατά τις δύο (2) μετρήσεις, ποσοστό που επηρεάζει επικίνδυνα την οδήγηση και τη βάδιση. Επίσης, ο ίδιος στερείτο ασφαλιστηρίου συμβολαίου.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, παραπέμφθηκε στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Επιπλέον, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.200,00 € και αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδήγησης για έξι (6) μήνες.



ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ (3) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Συνελήφθησαν την 06-10-2010 και ώρα 02.00΄, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού σε συνεργασία με άνδρες της Υ.Α.Αλεξ/πολης και του Τ.Σ.Φ.Σουφλίου, ένας (1) 21χρονος αλλοδαπός, για μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας τριών (3) λαθρομεταναστών, με Ι.Χ.Ε.αυτ/το.
Ειδικότερα, την 02.00΄ ώρα της 06-10-2010, άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού σε συνεργασία με άνδρες της Υ.Α.Αλεξ/πολης και του Τ.Σ.Φ.Σουφλίου, που συγκροτούσαν Μεικτή Ομάδα Ελέγχου, έδωσαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε.αυτ/το, ο οδηγός του οποίου όμως δεν συμμορφώθηκε και αναπτύσσοντας ταχύτητα προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης. Ακολουθήθηκε από περιπολικό και την 02.30΄ ώρα της ιδίας ακινητοποιήθηκε στον Α/Κ ΒΙ.ΠΕ. Αλεξ/πολης της Εγνατίας Οδού και στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε ανευρέθησαν εντός αυτού και συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί καθώς και ο οδηγός του οχήματος.
Κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτ/το.
Οι συλληφθέντες, 1 διακινητής και 3 λαθρομετανάστες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Σ.Φ. Σουφλίου.