ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

απαντηση σε ερωτηση ρενταρη

Απάντηση στην ερώτηση της βουλευτού Έβρου ΠΑΣΟΚ Όλγας Ρενταρή- Τέντε σχετικά με το πρόβλημα της αθρόας διέλευσης των συνόρων της παραμεθορίου του Νομού από παράνομους μετανάστες, απέστειλε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Όπως αναφέρει στο κείμενο της απάντησης του «στο νομό Έβρου η εποπτεία και η φύλαξη των φυσικών συνόρων της χώρας μας με την Τουρκία πραγματοποιείται από το Στρατό, τα τμήματα Συνοριακής Φύλαξης καθώς και τις λοιπές αστυνομικές Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας που αστυνομεύουν τμήματα της παρέβριας ζώνης.
Συγκεκριμένα στον Έβρο λειτουργούν συνολικά και δραστηριοποιούμεναι 7 τμήματα και 1 κλιμάκιο Συνοριακής Φύλαξης. Οι εν λόγω Υπηρεσίες έχουν στελεχωθεί με ικανό αριθμό συνοριακών φυλάκων και αστυνομικών και έχει διατεθεί ο κατάλληλος υλικοτεχνικός εξοπλισμός.
Από την πλευρά του το Υπουργείο στο πλαίσιο της νέας πολιτικής αντιμετώπισης της μη νόμιμης μετανάστευσης αποφάσισε την επιχειρησιακή αναδιάταξη των διαθέσιμων δυνάμεων η οποία αποσκοπεί τόσο στη θωράκιση των εξωτερικών συνόρων της χώρας όσο και στην πλήρη αποτροπή της μετάβασης αυτών σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Βασικός στόχος είναι η εξάρθρωση των κυκλωμάτων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη μετανάστευση».