ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

πλατεια παλαγιας

Ξεκινά το έργο : ‘‘ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΠΑΛΑΓΙΑΣ’’
Υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο

Σε πορεία υλοποίησης μπαίνει πλέον το έργο για την διαμόρφωση της πλατείας στα εργατικά της Παλαγίας. Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Γιώργος Αλεξανδρής, υπέγραψε τη σχετική σύμβαση έργου, παρουσία εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας, Κ/Ξ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ – ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Με το παραπάνω έργο προβλέπεται ο επανασχεδιασμός και η ανάπλαση της πλατείας στα εργατικά της Παλαγίας καθώς και του παρακείμενου κοινόχρηστου χώρου. Συγκεκριμένα πρόκειται να καθαιρεθούν και να επανεπιστρωθούν οι επιστρώσεις με πλάκες πεζοδρομίου, βοτσαλόπλακες και κυβόλιθους. Επίσης θα επανακατασκευαστεί τμήμα των παρακείμενων οδών με πεζοδρόμια, κράσπεδα και διαμόρφωση θέσεων στάθμευσης. Θα εγκατασταθεί νέος ηλεκτροφωτισμός. Τέλος θα πραγματοποιηθούν έργα πρασίνου με εγκατάσταση άρδευσης και φύτευση.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 180.000 € (ευρώ), επί των οποίων ο ανάδοχος προσέφερε έκπτωση 43% . Ο χρόνος περαίωσης του έργου είναι 4 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.