ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΨΙΛΙΚΩΝ
Την 14/10/2010 και ώρα 00.20΄, στην Αλεξ/πολη, άγνωστος δράστης ηλικίας 25-35 ετών περίπου, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, απείλησε με πιστόλι, ιδιοκτήτη καταστήματος ψιλικών καθώς και τη σύζυγό του και απέσπασε το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων (2.000,00€) Ευρώ. Ακολούθως ο δράστης τράπηκε σε φυγή και ενώ ο παθών τον ακολούθησε, εισήλθε σε όχημα αγνώστων στοιχείων, όπου τον ανέμενε ο συνεργός του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ανωτέρω δράστες αναζητούνται από άντρες της Α.Δ. Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί η Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗΣ ΠΕΡΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Ανακοινώνεται ότι ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα για το πρωτάθλημα SUPERLEAGUE, που θα διεξαχθεί στην Ξάνθη την 16-10-2010 μεταξύ των ομάδων SKODA ΞΑΝΘΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η Αστυνομική Δ/νση Αλεξ/πολης συνιστά στους οργανωμένους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας, να μην μετακινηθούν για να παρακολουθήσουν τον προαναφερόμενο αγώνα διότι κατ΄ εφαρμογή της υπ’ αριθ. 122 από 07-10-2010 Απόφασης του κ.Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού απαγορεύτηκε η χορήγηση και διάθεση εισιτηρίων εκ μέρους της γηπεδούχου Π.Α.Ε. Ξάνθης στην φιλοξενούμενη Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η συνακόλουθη μη μετακίνηση φιλάθλων αυτής (Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) για τη συγκεκριμένη αγωνιστική αναμέτρηση, για άκρως σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης.
Επίσης απαγορεύτηκε στους φιλάθλους της να προσέλθουν – προσεγγίσουν στο γήπεδο για παρακολούθηση του αγώνα, καθόσον εκτός των εισιτηρίων ανταλλαγής διαρκείας δεν θα υπάρχουν εισιτήρια ελεύθερα προς πώληση και δεν θα λειτουργούν εκδοτήρια.