ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010

δασικος δρομος

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010
3η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ

Τόπος συνάντησης: Αρσάκεια Σχολεία
Οδός Τοσίτσα, Ελαιώνες Πυλαίας
Διαδρομή: Δασικός δρόμος Ελαιώνων / Σέιχ Σου
Μήκος διαδρομής: 5.000 μέτρα
Ώρα συγκέντρωσης: 11:00
Έναρξη πεζοπορίας: 12:00

Η συνάντηση διεξάγεται για 3η φορά, με πρωτοβουλία κατοίκων της περιοχής, υποστηρίζεται από τα Αρσάκεια Σχολεία και το Σύλλογο Αποφοίτων Αρσακείου Λυκείου Θεσσαλονίκης και έχει σκοπό να φέρει σε επαφή όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες κάθε ηλικίας με το καταπράσινο βουνό που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον αστικό ιστό –γεγονός που συχνά μας διαφεύγει– να τους ευαισθητοποιήσει σχετικά με την προστασία του, αλλά και να τους εμπνεύσει για έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής και ψυχαγωγίας.
Η διοργάνωση είναι αμιγώς ερασιτεχνική και δεν τελεί υπό την αιγίδα κρατικού ή δημοτικού φορέα, αθλητικού ή κερδοσκοπικού σωματείου, ιδιωτικής ή δημόσιας εταιρείας.
Κάθε πεζοπόρος συμμετέχει με αποκλειστικά δική του ευθύνη. Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας δεν προβλέπεται ιατρική υποστήριξη. Εφοδιαστείτε με τον κατάλληλο ρουχισμό (αδιάβροχο, αθλητικά υποδήματα, αθλητική ένδυση), έχετε μαζί σας νερό και κολατσιό και βεβαιωθείτε ότι είστε υγιείς πριν δηλώσετε το “παρών!”.
Η κυκλοφορία μηχανοκίνητων οχημάτων επί των δασικών οδών θα θέσει σε κίνδυνο τους πεζοπόρους. Παρακαλούμε μεριμνήστε για την ασφαλή στάθμευση των οχημάτων σας επί της οδού Τοσίτσα και μέσα στα Parking των Αρσακείων Σχολείων. Ευπρόσδεκτοι σκύλοι με λουρί.
Κατά τη συνάντηση θα πραγματοποιηθούν ειδικές δραστηριότητες για παιδιά δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου, περιβαλλοντικά παιχνίδια, αναρρίχηση και ορεινός δρόμος αντοχής 5χλμ, χωρίς απονομή επάθλου.
.
Συμμετοχή δωρεάν και ελεύθερη για όλες τις ηλικίες

Κρατήστε το δάσος καθαρό και χαρείτε το με ήλιο ή με βροχή!

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες από τις δύο προηγούμενες διοργανώσεις, επισκεφθείτε το: www.5000.gr