ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

συλλογος οικογενειων και φιλων ψυχικης υγειας εβρου

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την ίδρυση του Συλλόγου Οικογενειών & Φίλων Ψυχικής Υγείας Ν. Έβρου (Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ.). Το Σεπτέμβριο του 2010 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου μας Διοικητικού Συμβουλίου και την εκλογή του εκπροσώπου μας στην Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Οικογενειών Ψυχικής Υγείας.
Τα μέλη του Δ.Σ. είναι: 1. Πατίδου Δέσποινα- Πρόεδρος
2. Παλιοκώστας Δημήτριος- Αντιπρόεδρος
3. Δροσάκης Στέφανος- Γραμματέας
4. Καρασμανάκη Μαρία- Ταμίας
5. Δεληγιάννης Κων/νος- Μέλος
- Δροσάκης Στέφανος- Εκπρόσωπος για την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Οικογενειών Ψυχικής Υγείας.
Μέχρι σήμερα ο Σύλλογος έχει καταφέρει να αριθμεί 42 εγγεγραμμένα μέλη (συγγενείς & φίλοι ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας, καθώς και εθελοντές, αρκετοί από τους οποίους ανήκουν επαγγελματικά στο χώρο της ψυχικής υγείας). Επιπλέον, η ομάδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook αριθμεί περισσότερους από 280 φίλους.
Οι σημαντικότεροι από τους σκοπούς του Συλλόγου μας είναι η ψυχοκοινωνική στήριξη των ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας και των οικογενειών τους, η άμβλυνση του κοινωνικού στίγματος των πασχόντων και των οικογενειών τους και η ενημέρωση του ευρύ κοινού για την ψυχική υγεία, προκειμένου να αρθούν οι προκαταλήψεις που ακολουθούν τον ψυχικά πάσχοντα.
Στα άμεσα σχέδια του Συλλόγου είναι να πραγματοποιηθεί ένας κύκλος ψυχοεκπαίδευσης των οικογενειών- μελών του Συλλόγου, να δημιουργηθεί μια ιστοσελίδα, όπου τα μέλη και το κοινό θα μπορούν να ενημερώνονται για θέματα που τους αφορούν, με άρθρα που στοχεύουν στην αποστιγματοποίηση του πάσχοντα και των οικογενειών τους καθώς και με χρήσιμες πληροφορίες για την ψυχική υγεία.

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Πατίδου Δέσποινα Δροσάκης Στέφανος