ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

μακεδονικος αγωνας (1904-1908)

Ο εορτασμός της ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα με τη διοργάνωση εκδηλώσεων (π.χ. δοξολογίες, ομιλίες στα σχολεία, σημαιοστολισμό και φωταγώγηση δημόσιων κτιρίων και καταστημάτων) έχει στόχο να προβάλλει και να αναδείξει καλύτερα τη σπουδαιότητά του Αγώνα, καθώς και την ιστορική σημασία του μαρτυρικού θανάτου του Παύλου Μελά.
Σύμφωνα με έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας – Θράκης (Αριθμ. Πρωτ.: 1090/17.09.2010), ο καθιερωμένος κατ’ έτος εορτασμός θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010.
Ο εορτασμός περιλαμβάνει :
1. Ομιλίες σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, με ευθύνη των Διευθυντών των σχολείων τους, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010.
2. Σημαιοστολισμό όλων των Δημόσιων και Δημοτικών καταστημάτων, όπως και των Ν.Π.Δ.Δ., από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου της 10ης Οκτωβρίου 2010.
3. Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων, όπως και των Ν.Π.Δ.Δ., τις βραδινές ώρες της 10ης Οκτωβρίου 2010.

Ο Νομάρχης

Νικόλαος Ζαμπουνίδης