ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2010

στο φως τραγωδια στον εβρο

ούρκοι δουλέμποροι έπνιξαν στον Έβρο 16 παράνομους μετανάστες, μεταξύ των οποίων 3 παιδιά, αφού πρώτα τους ξυλοκόπησαν και τους εξανάγκασαν να περάσουν τα χειμαρρώδη νερά του ποταμού.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Ιούνιο και έγινε γνωστό από την παρακολούθηση των τηλεφώνων των δουλεμπόρων από τις τουρκικές αρχές.

Η τηλεφωνική συνομιλία του αρχηγού της συμμορίας των δουλεμπόρων Ερτζάν Σ. με τον υπεύθυνο της επιχείρησης Καζίμ Α., στις 25 Ιουνίου 2010, δόθηκε στη δημοσιότητα και προκαλεί σοκ.

Η τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ» δημοσιεύει αποσπάματα όπου οι δουλέμποροι ομολογούν την πράξη τους, όμως δηλώνουν με ωμότητα ότιαν μαθευτεί «θα τους χαλάσει τη δουλειά».

- Οι λαθρομετανάστες δεν ήθελαν να περάσουν το ποτάμι, γιατί είδαν ότι τα νερά ήταν βαθιά και ορμητικά. Οι βλάκες τους ξυλοκόπησαν και τους έριξαν στο ποτάμι. Οι γυναίκες αναγκάστηκαν στα πέσουν στα ορμητικά νερά κρατώντας τα μωρά στην αγκαλιά τους, λέει ο υπεύθυνος της επιχείρησης.

- Ρε τα πουσ...παιδα!, αναφωνεί έκπληκτος ο αρχηγός της συμμορίας

- Είναι αλήθεια, τώρα αν μαθευτεί το γεγονός δεν θα έρχονται σε εμάς και θα χάσουμε τους πελάτες μας. Θα μας κόψουν την δουλειά..., λένε κυνικά.

Οι δύο δουλέμποροι στη συνέχεια μιλάνε με κάποιον σύνδεσμό τους στην Ελλάδα, όπου κάποιος λέει ότι η αποστολή έχει πολλούς αγνοούμενους ενώ ο αρχηγός της συμμορίας διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα.

Και οι δύο έχουν συλληφθεί από τις τουρκικές αρχές και πρόκειται να παραπεμφθούν σε δίκη.

www.zougla.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να γίνει και εδώ το ίδιο και να συλληφθούν οι Ελληνες συνεργοί τους.