ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

αναβει το δεντρο της ορεστιαδας

«Η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 6:30 το απόγευμα»



Καθώς οι γιορτές πλησιάζουν, η πόλη μας στολίζεται, ντύνεται με τα γιορτινά της και δημιουργείται μια μαγική ατμόσφαιρα με παραμυθένια σκηνικά, χρώματα, μουσική, φώτα και παιχνίδια στην κεντρική της πλατεία.
Φέτος, η κεντρική πλατεία στολίζεται με ένα λαμπερό δέντρο με πολυάριθμα λαμπιόνια.
Ο Δήμος Ορεστιάδας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας προσκαλούν όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν στο εορταστικό κλίμα, τη Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 18.30 στην κεντρική πλατεία της πόλης μας όπου θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.
Το άναμμα του δέντρου θα πλαισιωθεί από τις Φιλαρμονική του Δήμου Ορεστιάδας η οποία θα παιανίσει χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα.
Ελάτε όλοι να διασκεδάσουμε, να ανταλλάξουμε ευχές και να ανακαλύψουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι προτοτύπησε ο Δήμος Ορεστιάδας. Εδώ και 5 χρόνια, το ιδιο δέντρο, τα ιδια λαμπιόνια, οι ιδιοι φτωχά ντημένοι Αι βασήλιδες με τα άχρωμα σπιτάκια. Μηζέρια!!

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλα εχει πολλα περισσοτερα σπασμενα πλακακι φετος, μην παραπονιεσαι!