ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

δηλωση αλεξανδρη

Με αφορμή την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Γιώργος Αλεξανδρής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Οι εκλογές της 14ης Νοεμβρίου ανέδειξαν τη δημοτική αρχή, η οποία θα αναλάβει από τη νέα χρονιά την ευθύνη του νέου, διευρυμένου Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σέβομαι απόλυτα την επιλογή των συμπολιτών μου και εύχομαι ειλικρινά κάθε επιτυχία στο νέο Δήμαρχο.

Παραδώσαμε για χρήση στους συμπολίτες μας έργα που αναβάθμισαν τις υποδομές της πόλης μας και αξιοποιήσαμε πολλαπλάσιες πιστώσεις σε σχέση με την προηγούμενη εικοσαετία.

Παραδίδουμε στη νέα δημοτική αρχή μια σειρά από πολλά και μεγάλα έργα σε εξέλιξη (αποχετεύσεις, αντικαταστάσεις δικτύων ύδρευσης, αναπλάσεις οδών, Κολυμβητήριο με τον περιβάλλοντα χώρο, νέο ΚΑΠΗ, Πάρκο Αλτιναλμάζη, ανακατασκευή Παλιού Παλιού Νοσοκομείου, Γ.Π.Σ., αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, ποδηλατόδρομοι κ.λ.π.)

Επίσης, παραδίδουμε στη νέα δημοτική αρχή μια σειρά από ώριμες μελέτες και προτάσεις για σημαντικά έργα, όπως ο Περιφερειακός Δρόμος, η Ανάπλαση της Παραλίας, το Κλειστό Γυμναστήριο 3000 θέσεων, το Ωδείο, το Καπνομάγαζο, η βελτίωση του δρόμου Αλεξανδρούπολης - Παλαγίας, οι νέες σχολικές υποδομές, η ανάπλαση του Πάρκου Ανατολικής Θράκης και του πλατανότοπου Μαΐστρου, η δημιουργία πάρκου στη Χηλή (στον χώρο του σημερινού γηπέδου ποδοσφαίρου), αθλητικού κέντρου στη Χηλή, η ελεγχόμενη άρδευση του Ελαιώνα Μάκρης, οι συνδετήριοι δρόμοι Κίρκης-Άβαντα και Αισύμης-Πάταρα, καθώς και η μεγάλη πρόκληση του διαμετακομιστικού εμπορευματικού κέντρου, κ.λ.π. Έργα, τα οποία μπορεί να αρχίσει να υλοποιεί από την πρώτη κιόλας μέρα.

Διαχειριστήκαμε τα οικονομικά του Δήμου μας με διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και αίσθημα αυξημένης ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας. Απόδειξη περίτρανη αποτελεί το γεγονός ότι με βάση τα στοιχεία επίσημης έρευνας ο Δήμος μας κατατάχτηκε στους δεκαπέντε καλύτερους χρηματοοικονομικά σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.

Η οχταετής θητεία μου στη θέση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης ήταν η κορύφωση μιας πορείας τριάντα ετών στην υπηρεσία του τόπου:

Ως δημόσιος λειτουργός και δραστήριο μέλος του συνδικαλιστικού κινήματος.

Ως Πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Θράκης, επί 9 συναπτά έτη.

Ως Νομαρχιακός Σύμβουλος από το 1988 έως το 1994.

Ως Νομάρχης Έβρου και Περιφερειακός Διευθυντής Έβρου και Ξάνθης.

Ως Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης, από το 1999 ως το 2002.

Ως μέλος του Δ.Σ. της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Έβρου.

Ως Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, από το 2003 ως το 2010.

Οφείλω σήμερα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, για την πολύτιμη στήριξη και τη βοήθειά τους όλα αυτά τα χρόνια.

Οφείλω, επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μου, για την εμπιστοσύνη με την οποία με τίμησαν. Αυτή η εμπιστοσύνη ήταν και είναι η μεγαλύτερη ηθική επιβράβευση της προσπάθειάς μου.

Παραμένω ενεργός και υπερήφανος πολίτης του νέου Δήμου Αλεξανδρούπολης, πρόθυμος να συμμετέχω και να στηρίξω κάθε διεκδίκηση και κάθε πρωτοβουλία για το καλό του τόπου.»