ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

ποιους θα εμπιστευτει ο γιωργος πετριδης στο νεο δημο κομοτηνης! οι νεοι αντιδημαρχοι. . .

Όσο περνάει ο καιρός και φτάνει η μέρα που θ’ αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντα του, τόσο πιο έτοιμος θέλει να είναι ο νέος δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης γι’ αυτό που θα αντιμετωπίσει … γι’ αυτό που θα παραλάβει! Βασικά εργαλεία στη νέα δημοτική αρχή θα είναι οι συνεργάτες του νέου δημάρχου, οι οποίοι θ’ αναλάβουν τις νευραλγικές θέσεις των αντιδημαρχιών, των προέδρων στην μία Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση, στη μία Α.Ε. και στη ΔΕΑΥ Κομοτηνής.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που έχει η Piazza, οΓιώργος Πετρίδης έχει καταλήξει στους περισσότερους συνεργάτες του που θα έχουν θέση και έχει ξεκινήσει τις συναντήσεις μαζί τους! Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αυτοί είναι οι εξής:
Μολλά Ισά Ριτβάν στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών για την πρώτη διετία, ενώ αμέσως μετά επικρατέστερος φέρεται να είναι ο Ισμαήλ Λεβέντ.
Δεβετζήογλου Mεχμέτ Μουχαρέμ για την Αντιδημαρχία Καθαριότητας.
Δημοσθένης Μανίτσας για την Αντιδημαρχία που θα έχει στην ευθύνη της τους οικισμούς του δήμου για την πρώτη διετία, ενώ αμέσως μετά επικρατέστερος φέρεται ο Κιοσέ Ερτζάν.
Δημήτρης Καρασταύρου, πρόεδρος στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κομοτηνής και αντιπρόεδρος στην επιχείρηση ο Παντελής Αμπατζιάνης.
Με σοβαρές πιθανότητες να αναλάβουν αντιδημαρχία φέρεται να είναι ο Βασίλης Κυπριανίδης αυτή του Περιβάλλοντος και ο Αλέξανδρος Ταξιλδάρης αυτή της Κοινωνικής Πολιτικής.
Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο Γιώργος Πετρίδης θα προτείνει τον δικηγόρο Νότη Χαραλαμπίδη.
Οι μέχρι τώρα επιλογές πολύ καλές, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!
http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2010/12/blog-post_7760.html