ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ενημερωση βουλευτων για τη λαθρομεταναστευση


Την κατάσταση που υπάρχει στον Έβρο σχετικά με το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, περιέγραψε ο Νομάρχης Έβρου κ. Νικόλαος Ζαμπουνίδης στον Πρόεδρο και τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής.
«Θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η Διαρκής Διακομματική Επιτροπή της Βουλής της Δημόσιας Διοίκησης, επισκέπτεται σήμερα και αύριο τον Έβρο και θα έχει συναντήσεις με φορείς που ασχολούνται με τους παράνομους μετανάστες. Έχει πολύ σημασία να ακούσουν τα μέλη της Επιτροπής όλους εμάς που όλα αυτά τα χρόνια βιώνουμε το πρόβλημα, έχουμε αποκτήσει μια ξεχωριστή εμπειρία και να δουν από κοντά τα προβλήματα, να δουν πως λειτουργούν αυτά τα κέντρα, με τι προϋπολογισμούς, με τι προσωπικό, πως δίνεται το άσυλο, ποιοι χαρακτηρίζονται οικονομικοί και ποιοι πολιτικοί πρόσφυγες και να ενημερώσουν τους βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου» δήλωσε ο κ. Ζαμπουνίδης μετά το τέλος της σύσκεψης και πρόσθεσε:
«Θεωρώ ότι η Επιτροπή μπορεί να μεταφέρει και να επιβάλλει πολλά πράγματα στον κάθε αρμόδιο υπουργό, αν διαμορφώσει σωστή άποψη. Γι’ αυτό πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντική η παρουσία της στον Έβρο και ότι θα φέρει ουσιαστικά αποτελέσματα στην καινούργια προσπάθεια που κάνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με το θέμα που μας αφόρα άμεσα, των παράνομων μεταναστών»
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής κ. Ιωάννης Βλατής Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, τα μέλη της Επιτροπής κ. Δημήτριος Καρύδης Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, κ. Σοφία Καλαντίδου Βουλευτής ΚΚΕ, κ. Άγγελος Κολοκοτρώνης Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ κ. Θεόδωρος Δρίτσας Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α (αύριο στις επισκέψεις της Επιτροπής θα πάρει μέρος και Βουλευτής-εκπρόσωπος της ΝΔ), ο Αντινομάρχης Οικονομικών-Διοίκησης –Ποιότητας Ζωής κ. Ιωάννης Παπαϊωάννου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης κ. Γιώργος Πολυζωίδης και η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Υποστήριξης του Νομάρχη κ. Ευαγγελία Κοσμαδάκη.