ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
Συνελήφθη την 17.00΄ ώρα της 01-12-2010, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από Αστυνομικούς του Α.Τ.Κήπων, ένας (1) αλλοδαπός, για κατοχή και χρήση πλαστών εγγράφων, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και επιχείρηση παράνομης εξόδου από τη Χώρα.
Ειδικότερα, την 30-11-2010 και ώρα 17.00΄, προσήλθε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα ένας 39χρονος αλλοδαπός, ως οδηγός πολυτελούς Ι.Χ.Ε.αυτ/του. Κατά τον αστυνομικό - διαβατηριακό έλεγχο, ο οδηγός, κατείχε και επέδειξε άδεια κυκλοφορίας Ελβετικών Αρχών με στοιχεία ιδιοκτήτη εταιρία στην Ελβετία. Κατά τον ενδελεχέστερο έλεγχο που πραγματοποίησαν στο όχημα οι Αστυνομικοί του Α.Τ.Κήπων σε συνεργασία με Αστυνομικούς του FRONTEX, διαπιστώθηκε ότι, ο πραγματικός αριθμός πλαισίου του οχήματος είναι διαφορετικός από αυτόν της αδείας και το όχημα είναι καταχωρημένο ως κλεμμένο – απωλεσθέν – εγκατελειμένο, ενώ η άδεια κυκλοφορίας ήταν εξ υπαρχής πλαστής.
Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, μετά των πινακίδων κυκλοφορίας του, και η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος.
Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Α.Τ.Κήπων.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣ


Tην 04.06΄ ώρα της 02-12-2010, στην Αλεξ/πολη, συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Τ. Αλεξ/πολης, ημεδαπός άνδρας 28 ετών, ο οποίος οδηγούσε τη δίκυκλη μοτοσυκλέτα του, υπό την επήρεια οινοπνεύματος.
Ειδικότερα, την 04.06΄της 02-12-2010 στην Αλεξ/πολη, σε γενόμενο έλεγχο μέθης, από αστυνομικούς του Τ.Τ. Αλεξ/πολης, στον ανωτέρω δράστη, διαπιστώθηκε να βρίσκεται υπό την επήρεια οινοπνεύματος σε ποσοστό 1,01 mg/l και 0,94 mg/l, κατά τις δύο (2) μετρήσεις, ποσοστό που επηρεάζει επικίνδυνα την οδήγηση και τη βάδιση.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, παραπέμφθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Επιπλέον, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.200,00 € και αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδήγησης για έξι (6) μήνες.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξ/πολης.



ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (01) ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ
Πρωινές ώρες της 01.12.2010 από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης στην Ξάνθη, συνελήφθη ένας 45χρονος ημεδαπός ο οποίος κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση συνολικά, εκατόν ενενήντα τέσσερα (194) πακέτα τσιγάρων διαφόρων μαρκών τα οποία δεν διέθεταν ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης- καταβολής δασμών.
Κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα πακέτων τσιγάρων, η οποία αποσταλεί ενταύθα τελωνειακή αρχή για προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών ενώ ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (02) ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΤΕΛΕΣΘΕΙΣΑ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ
Απογευματινές ώρες της 01.12.2010 στην Ξάνθη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, δύο ημεδαποί ηλικίας 17 και 25 ετών οι οποίοι ενεργώντας κατά συναυτουργία αποπειράθηκαν θραύοντας τζάμι οικίας 66χρονης ημεδαπής να εισέλθουν εντός αυτής χωρίς επιτυχία.
Δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (02) ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ – ΦΘΟΡΑ ΞΕΝΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Βραδινές ώρες της 01.12.2010 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 15 και 14 ετών, οι οποίοι ενεργώντας κατά συναυτουργία αφήρεσαν με πρόθεση να ιδιοποιηθούν παράνομα μια δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας 40χρονης ημεδαπής την οποία στη συνέχεια αποσυναρμολόγησαν.
Κατασχέθηκε η κλαπείσα μοτοσικλέτα η οποία αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της (χωρίς την πινακίδα κυκλοφορίας).
Δράστες συνελήφθησαν και με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης θα προσαχθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΙΑΣ (01) ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ
Την 02.12.2010 και ώρα 00.15’ στα Μάγγανα Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης μια 35χρονη αλλοδαπή πολίτις Βουλγαρίας η οποία τυγχάνει ανεπιθύμητη χώρα μας συνεπεία προηγούμενης διοικητικής απέλασης.
Δράστις με τη σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.