ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

καταθεση μηχανογραφικων

Ανακοινώνεται ότι η υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων και των δικαιολογητικών για την εισαγωγή στη Τριτοβάθμια εκπαίδευση των αποφοίτων των Ενιαίων Λυκείων θα αρχίσει από την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010 και θα λήξει την Tρίτη 20 Ιουλίου 2010.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ – ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΤΟΥΣ 2010
ΤΕΤΑΡΤΗ 07-07-2010 Προετοιμασία Επιτροπής


ΠΕΜΠΤΗ 08-07-2010 Οι υποψήφιοι του ΓΕΛ Διδυμοτείχου τα επίθετα των οποίων αρχίζουν από το γράμμα Α μέχρι και Κ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09-07-2010 Οι υποψήφιοι του ΓΕΛ Διδυμοτείχου τα επίθετα των οποίων αρχίζουν από το γράμμα Λ μέχρι και Ω και όλοι οι υποψήφιοι του 1ου ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου
ΔΕΥΤΕΡΑ 12-07-2010 Όλοι οι υποψήφιοι του ΓΕΛ Δικαίων και των Λυκειακών Τάξεων Μεταξάδων
ΤΡΙΤΗ 13-07-2010 Όλοι οι υποψήφιοι του ΓΕΛ Ν. Βύσσας και του Εσπερινού ΓΕΛ Ορεστιάδας
ΤΕΤΑΡΤΗ 14-07-2010 Οι υποψήφιοι του 1ου ΓΕΛ Ορεστιάδας τα επίθετα των οποίων αρχίζουν από το γράμμα Α μέχρι και Κ
ΠΕΜΠΤΗ 15-07-2010 Οι υποψήφιοι του 1ου ΓΕΛ Ορεστιάδας τα επίθετα των οποίων αρχίζουν από το γράμμα Λ μέχρι και Ω
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-07-2010 Οι υποψήφιοι του 2ου ΓΕΛ Ορεστιάδας τα επίθετα των οποίων αρχίζουν από το γράμμα Α μέχρι και Κ
ΔΕΥΤΕΡΑ 19-07-2010 Οι υποψήφιοι του 2ου ΓΕΛ Ορεστιάδας τα επίθετα των οποίων αρχίζουν από το γράμμα Λ μέχρι και Ω και όλοι οι υποψήφιοι του 1ου ΕΠΑΛ Ορεστιάδας
ΤΡΙΤΗ 20-07-2010 Οι υποψήφιοι από οποιοδήποτε Σχολείο που δικαιολογημένα δεν μπόρεσαν να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο τις παραπάνω ημερομηνίες.

Με τον όρο "υποψήφιοι" νοούνται όλοι οι μαθητές της τελευταίας τάξης ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ
(Β’ ΟΜΑΔΑ) και οι απόφοιτοι προηγουμένων ετών οι οποίοι στις εξετάσεις των μαθημάτων της Γ΄ τάξης εξετάστηκαν κατά το τρέχον σχολικό έτος σε εθνικό επίπεδο, καθώς και όλοι όσοι συμμετείχαν σε εξετάσεις της Γ΄ τάξης κατά τα σχ. έτη 2007-2008 και 2008-2009 και επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων.
Οι υποψήφιοι υποβάλλουν αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους:
1. ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ)
2. ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ
3. ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ το οποίο επικυρώνεται από το μέλος της επιτροπής που ελέγχει τα δικαιολογητικά μόνο με την επίδειξη του πρωτοτύπου.
Εφιστάται ιδιαίτερα η προσοχή στο σημείο αυτό ότι δεν θα παραλαμβάνεται κανένα Μηχανογραφικό αν δεν επιδεικνύεται στην Επιτροπή η πρωτότυπη βεβαίωση πρόσβασης.

Αν ο υποψήφιος είναι απόφοιτος Ενιαίου Εσπερινού Λυκείου εκτός των ανωτέρω δικαιολογητικών υποβάλλει και βεβαίωση του οικείου σχολείου από την οποία να προκύπτει ότι φοίτησε και τις δυο τελευταίες τάξεις στο Εσπερινό Λύκειο εκτός αν υπάγεται σε εξαιρέσεις οπότε αντί της βεβαίωσης φοίτησης υποβάλλει κατά περίπτωση:
α) Ληξιαρχική Πράξη θανάτου του ενός τουλάχιστον των γονέων ή
β) Απόφαση πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας υγειονομικής επιτροπής από την οποία να προκύπτει η άνω του 67% αναπηρία του ενός τουλάχιστον των γονέων ή του γονέα που έχει την επιμέλειά του ή
γ) Βεβαίωση οικείου Λυκείου από την οποία να προκύπτει ότι γράφτηκε στην τελευταία τάξη του Εσπερινού Λυκείου μετά τη συμπλήρωση του 25ου έτους της ηλικίας του ή
δ) Βεβαίωση οικείου φορέα ότι κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στην τελευταία τάξη του Εσπερινού Λυκείου ακολουθούσε πρόγραμμα απεξάρτησης το οποίο λειτουργούσε τις προμεσημβρινές ώρες της ημέρας.

Αν ο υποψήφιος ανήκει στην ειδική κατηγορία των Μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης πρέπει επιπροσθέτως να συνυποβάλλει και βεβαίωση του Δήμου του Νομού Ξάνθης, Ροδόπης ή Έβρου στα δημοτολόγια του οποίου είναι γραμμένος. Αν έχει μεταγραφεί σε άλλο Δήμο άλλης περιοχής τότε πρέπει από τη βεβαίωση του συγκεκριμένου Δήμου να προκύπτει ότι μεταγράφτηκε σε αυτόν το Δήμο των ανωτέρων Νομών.

Η επιτροπή συγκέντρωσης και ελέγχου των δικαιολογητικών των υποψηφίων Ενιαίων Λυκείων περιοχής ευθύνης του 1ου Γραφείου Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Έβρου, θα λειτουργήσει στο Γραφείο Δ/θμιας Εκπ/σης επί της οδού Αναγεννήσεως 153 στην Ορεστιάδα κατά τις παραπάνω ημερομηνίες από ώρα 8:00 π.μ. μέχρι 13:00 μ.μ.

Από το 1ο Γραφείο Δ.Ε. Ν. Έβρου