ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

απολογισμος κακοκαιριας

Συνεργεία του ΕΛΓΑ, ξεκίνησαν από το πρωί την καταγραφή των ζημιών που προκάλεσε η σύντομη, αλλά έντονη χαλαζόπτωση σε καλλιέργειες του νομού Έβρου. Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ στη Θράκη, Παναγιώτης Τσέτουρας, δήλωσε ότι το μεγαλύτερο πλήγμα έχουν δεχτεί οι αγρότες των περιοχών Φερών, Αρδανίου, Λαβάρων και Διδυμοτείχου. Μόνο στην περιοχή των Φερών εκτιμάται ότι το χαλάζι έπληξε περίπου 8.000 στρέμματα, ενώ το μέγεθος της ζημιάς σε ολόκληρο το νομό, δεν έχει ακόμη εκτιμηθεί. Σύμφωνα με τον ΕΛΓΑ, καταστροφές σημειώθηκαν σε καλλιέργειες βάμβακος και πεπονιών, σε καρπούζια, σε ηλίανθο και σε τριφύλλι. Όπως ανέφερε ο κ. Τσέτουρας, στόχος είναι
να ολοκληρωθεί η καταγραφή και οι αγρότες να δηλώσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα τις ζημιές τους, για να αποζημιωθούν. Εν τω μεταξύ, λόγω της έντονης βροχόπτωσης που σημειώθηκε στο Διδυμότειχο, η πυροσβεστική υπηρεσία χρειάστηκε να παρέμβει για να αντλήσει νερά από 14 πλημμυρισμένα υπόγεια.
ΑΠΕ