ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

παιδικα χωρια sos

Με αφορμή τη διοργάνωση της συναυλίας του Σάκη Ρουβά, ο δημοφιλής τραγουδιστής μαζί με τον Δήμαρχο, Γιώργο Αλεξανδρή, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του Παιδικού Χωριού S.O.S, όπου έγιναν δεκτοί με χαρά κι ενθουσιασμό από τα μικρά παιδιά, τις μητέρες και το προσωπικό. Μετά το τέλος της επίσκεψης σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος τόνισε τα εξής: «Επισκεφτήκαμε σήμερα το Παιδικό Χωριό S.O.S. που βρίσκεται στο Αρίστεινο της Άνθειας του Νομού Έβρου, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά που φιλοξενούνται εδώ να δουν από κοντά τον Σάκη Ρουβά, να συνομιλήσουν μαζί του και να τον γνωρίσουν. Ταυτόχρονα, δωρίσαμε ως Δήμος στην κοινότητα του Παιδικού Χωριού 20 ποδήλατα, προσφορά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου, σε μια πρώτη προσπάθεια να καταδείξουμε ότι ως Τοπική Αυτοδιοίκηση είμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους και στο τεράστιας ανθρωπιστικής σημασίας έργο που επιτελούν. Παράλληλα
με τη συμβολική μας αυτή κίνηση θέλουμε να υπογραμμίσουμε την πρόθεσή μας να σταθούμε αρωγοί στο δύσκολο και αξιέπαινο έργο του Χωριού S.O.S. Άλλωστε, ο νέος Καλλικρατικός Δήμος Αλεξανδρούπολης συμπεριλαμβάνει στη χωρική του έκταση και αυτήν την περιοχή. Ευχόμαστε καλό κουράγιο και καλή δύναμη και υποσχόμαστε ότι θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους αθόρυβους, αλλά τόσο αποτελεσματικούς εργάτες της ζωντανής κυψέλης ανθρωπισμού και κοινωνικής συνεισφοράς.»