ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

δικελλα

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιώργος Αλεξανδρής, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Λάζαρο Φουντουκίδη, την επιβλέπουσα μηχανικό και τον ανάδοχο εργολάβο επισκέφτηκε τον οικισμό των Δικέλων, προκειμένου να επιβλέψει την ολοκλήρωση του πλακοσκεπούς οχετού που κατασκευάστηκε στην περιοχή. Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος τόνισε τα εξής: «Ολοκληρώνουμε σήμερα και στα Δίκελα μετά τη Μάκρη έναν μεγάλο πλακοσκεπή οχετό, ο οποίος θα μπορεί από κάτω να δέχεται όλα τα νερά από τη λεκάνη απορροής που έρχονται από το βουνό. Ταυτόχρονα, όμως, στο πάνω μέρος του διαμορφώθηκε ένας σύγχρονος, ασφαλτοστωμένος, φωτιζόμενος δρόμος, όπου θα κυκλοφορούν τα οχήματα που διέρχονται από τον οικισμό. Αφού, λοιπόν, υδροδοτήσαμε με καλής ποιότητας νερό τους οικισμούς των Δικέλων και της Μεσημβρίας και ολοκληρώσαμε την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης και οι κάτοικοι έχουν πλέον πόσιμο νερό, με την κατασκευή αυτού του οχετού τελειώνουμε την παρέμβασή μας στο θέρετρο των Δικέλων σε επίπεδο υποδομών. Ο αρχικός προϋπολογισμός
του έργου ξεπερνούσε τις 500.000€, η έκπτωση ανήρθε στο 35% και το τελικό κόστος του έργου μαζί με τις πρόσθετες παρεμβάσεις, όπως η υπερύψωσή του, καθώς και η δυνατότητα να μπαίνει μηχάνημα από κάτω για τον καθαρισμό, θα είναι 400 με 450.000€. Έτσι, με τη σύγχρονη αυτή κατασκευή διευθέτησης του χειμάρρου εξασφαλίζουμε ότι στο μέλλον δε θα έχουμε ξανά πλημμυρικά φαινόμενα στον οικισμό των Δικέλων.»