ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

εμπορικη εκθεση αλεξανδρουπολης

Όλα είναι έτοιμα και η 14η Εμπορική Έκθεση Αλεξανδρούπολης ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 23 Ιουλίου στις 8 μμ. Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο Υφυπουργός Εσωτερικών κύριος Γιώργος Ντόλιος. Θα ακολουθήσει περιήγηση των επισήμων στους χώρους της έκθεσης, όπου θα βρίσκονται παρούσες οι πιο δυναμικές επιχειρήσεις του Έβρου. Μαζί τους πολλές επιχειρήσεις από όλες τις γωνιές της Ελλάδας παρουσιάζουν προϊόντα και υπηρεσίες που απεικονίζουν τις σύγχρονες τάσεις της οικονομίας για ανάπτυξη σε τομείς όπως η ενέργεια και το διαδίκτυο. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με πανηγυρική δεξίωση προς τιμήν των εκθετών και των επίσημων προσκεκλημένων στο ξενοδοχείο Alexander Beach.

Το Σάββατο 24 Ιουλίου στις 10πμ θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Επιμελητηρίου Έβρου. Το κτίριο που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έχει ήδη τεθεί στην εξυπηρέτηση των επαγγελματιών και επιχειρηματιών του Νομού. Πανέμορφο στην όψη, σύγχρονο και λειτουργικό αποτελεί στολίδι για την Αλεξανδρούπολη. Τα εγκαίνια θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υφυπουργός Οικονομίας κύριος Μάρκος Μπόλαρης. Θα ακολουθήσει
έκτακτη διοικητική επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος με θέμα: «Επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην πραγματική και την τοπική οικονομία». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον συνεδριακό χώρο του νέου κτιρίου παρουσία του προέδρου της Ένωσης κυρίου Γεώργιου Κασιμάτη. Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο νέος πρόεδρος κύριος Λεωνίδας Κίτσιος θα τιμήσει τον απερχόμενο μετά από 17 χρόνια προσφοράς, πρόεδρο κύριο Νίκο Δαστερίδη. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με επίσημο γεύμα στο ξενοδοχείο Egnatia Grand Hotel.

Στην παρούσα οικονομική συγκυρία το Επιμελητήριο δίνει έμφαση στη στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή του Έβρου. Η καμπάνια έχει το σλόγκαν : « Αγαπάμε τον τόπο μας. Στηρίζουμε την τοπική οικονομία. Προτιμούμε τα Εβρίτικα προϊόντα». Στα πλαίσια αυτά το Σάββατο θα ξεναγήσει τις συνοδούς των επίσημων προσκεκλημένων, δίνοντας τους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την Παναγία Κοσμοσώτειρα και να επισκεφθούν την αγορά του Σουφλίου. Την Κυριακή 25 Ιουλίου όλοι οι επισκέπτες θα ξεναγηθούν στο βόρειο τμήμα του Νομού, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Μικρή Δοξιπάρα και να δουν από κοντά τον μοναδικό ταφικό τύμβο στην Ελλάδα με άλογα και άμαξες, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το πανηγυρικό τριήμερο.