ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΕΝΟΣ (1) ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΑΡΟΧΩΝ

Προσήχθη την 22-07-2010 και ώρα 09.00΄, στην Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης, από Αστυνομικούς του Τ.Σ.Φ.Φερών, 40χρονος αλλοδαπός, όταν υπάλληλος πρατηρίου υγρών καυσίμων τον αναγνώρισε, επειδή την 29-03-2010 και την 13-07-2010, ανωτέρω δράστης μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων της Αλεξ/πολης και αφού προμηθεύτηκε πετρέλαιο κίνησης, συνολικής αξίας τριάντα πέντε (35,οο €) Ευρώ, στη συνέχεια αποχώρησε, χωρίς να καταβάλει το ακριβές αντίτιμο.
Ο προσαχθείς, δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου .
Την προανάκριση ενεργεί η Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΙΣΘΕΝ Κ.Ε.Γ.Ε.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξ/πολης, ανακοινώνεται ότι από την 23-07-2010 και ώρα 07.00΄ και
για ένα (1) έτος, αποφασίσθηκε η κυκλοφοριακή ρύθμιση, που αφορά τον αποκλεισμό του ενός ρεύματος κυκλοφορίας στην περιοχή του Κ.Ε.Γ.Ε. του Δήμου Αλεξ/πολης, λόγω εργασιών, μέχρι αποπεράτωσης των έργων:
-Από την οδό Πολυζωίδη έως την Ανώνυμος επί της οδού Καψάλη.
-Από την οδό Μυριβήλη έως την οδό Άβαντος επί της οδού Ποιμενίδη.
-Από την οδό Παπαδιαμάντη έως την οδό Γιαννούτσου επί των καθέτων οδών.
Η κυκλοφορία – κίνηση στα ανωτέρω τμήματα των οδών θα πραγματοποιείται με εκτροπή στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Η κίνηση των οχημάτων θα ρυθμίζεται μόνο με κατάλληλη σήμανση και με τη βοήθεια σημαιοφόρων.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΟΚΤΩ (8) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Συνελήφθησαν την 05.15 ώρα της 24/07/2010, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, οκτώ (8) λαθρομετανάστες.
Ειδικότερα, τις βραδινές ώρες της 23-07-2010, Αστυνομικοί του Τ.Σ.Φ. Φερών που εκτελούσαν εποχούμενη περιπολία, εντόπισαν στην αγροτική περιοχή Φερών Έβρου ομάδα οκτώ (8) λαθρομεταναστών και αμέσως τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση. Περί την 05.00΄ ώρα της 24-07-2010 πλησίασε στο σημείο ένα (1) όχημα και επιβιβάσθηκαν σ’ αυτό, οι ανωτέρω λαθρομετανάστες. Αμέσως δόθηκε σήμα στάση με ηχητικά και φωτεινά σήματα στον οδηγό του οχήματος, ο οποίος δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα. Μετά από ένα (1) χιλιόμετρο περίπου, εγκατέλειψε το όχημα, διέφυγε πεζός, εκμεταλλευόμενος το θαμνώδες της περιοχής και αναζητείται. Εντός του οχήματος ανευρέθηκαν οκτώ (8) λαθρομετανάστες, οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι:
Για το αυτοκίνητο έχει δηλωθεί κλοπή την 01-07-2010, από περιοχή της Αττικής.
Ανωτέρω λαθρομετανάστες, βραδινές ώρες της 23-07-2010 εισήλθαν με πλαστική βάρκα, στη Χώρα μας, μέσω του ποταμού Έβρου, από σημείο παρέβριας περιοχής Φερών και κατέβαλαν έκαστος το ποσό των έξι (6.000) χιλιάδων δολ.Η.Π.Α. .
Κατασχέθηκε το προαναφερθέν όχημα.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.