ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΚΛΟΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Συνελήφθη την 10.30΄ ώρα της 27/07/2010, στην Αλεξανδρούπολη, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης, ένας (1) ημεδαπός, 28 ετών, για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης.
Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που διενήργησαν οι Αστυνομικοί στην οικία του, βρήκαν 0,4 γραμμάρια ηρωίνης.
Κατά την εξέτασή του ο 28χρονος ομολόγησε ότι, την 15-07-2010 αφήρεσε δίκυκλο μοτοποδήλατο ιδιοκτησίας 43χρονου. Επίσης, αφήρεσε δύο τσαντάκια του ιδίου, που περιείχαν το ποσό των 5.385,00 €, την αστυνομική του ταυτότητα, δύο βιβλιάρια καταθέσεων και τρεις συμπληρωμένες επιταγές, διαφόρων τραπεζών. Την 16-07-2010, τα ανωτέρω αντικείμενα, πλην των χρημάτων, ανευρέθησαν από υπαλλήλους του Δήμου σε κάδο απορριμμάτων, απεστάλησαν στην αρμόδια Υπηρεσία και ταυτοποιήθηκαν τα ανευρεθέντα αποτυπώματα, με αυτά του δράστη.
Επίσης, ομολόγησε ότι την 06 και 13-07-2010 αφήρεσε από την ταμειακή μηχανή καταστήματος 100,00 και 85,00 €, αντίστοιχα. Στη δεύτερη κλοπή έγινε αντιληπτός από την υπάλληλο του καταστήματος, πλην όμως τράπηκε σε φυγή. Η υπάλληλος αναγνώρισε τον 28χρονο.
Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, από την Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


Συνελήφθη την 23.00΄

ώρα της 27/07/2010, στην Αλεξανδρούπολη, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης, ένας (1) ημεδαπός, 20 ετών, διότι κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης.
Ειδικότερα, σε γενόμενο Αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον ανωτέρω ημεδαπό βρέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ηρωίνη βάρους 0,4 γραμμαρίων.
Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, παραπέμφθηκε αρμοδίως.



ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ
Την 28/07/2010 και ώρα 01.10΄, στην Αλεξ/πολη, δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες που οδηγούσαν ένας 23χρονος και ένας 16χρονος συγκρούσθηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν σοβαρά οι δύο οδηγοί.
Οι τραυματισθέντες μεταφέρθηκαν στο Περ. Γενικό Νοσοκομείο Αλεξ/πολης για νοσηλεία.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξ/πολης.