ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

δηλωση στηριξης αλεξανδρη

Οι παρακάτω υπογράφοντες Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη του Συνδυασμού Ανεξάρτητη Ενωτική Δημοτική Κίνηση, δηλώνουμε την απόφασή μας να στηρίξουμε την υποψηφιότητα του σημερινού Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Γιώργου Αλεξανδρή, στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Παρά το ότι προερχόμαστε από διαφορετικούς κομματικούς χώρους, αυτό μας ένωσε και εξακολουθεί να μας ενώνει, είναι η αγάπη μας για τον τόπο και κυρίως η διάθεση να προσφέρουμε στην πρόοδο και την ανάπτυξή του. Αυτό το στόχο έχει υπηρετήσει έντιμα και με συνέπεια ο Γιώργος Αλεξανδρής, στη διάρκεια της δημαρχιακής του θητείας. Και πιστεύουμε ότι σήμερα, σε μια κρίσιμη εποχή, είναι ο μόνος ο οποίος μπορεί να διαχειριστεί με επιτυχία τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή μας.

Εμπιστευόμαστε για μια ακόμη φορά το Γιώργο Αλεξανδρή να ηγηθεί της ομάδας μας, για τους εξής συγκεκριμένους λόγους:

o Έχει αποδείξει εργατικότητα και την αποτελεσματικότητά του: στα 7 χρόνια της μέχρι σήμερα θητείας του, αξιοποίησε 9 φορές περισσότερους πόρους σε σύγκριση με την προηγούμενη εικοσαετία, για έργα και παρεμβάσεις στην Αλεξανδρούπολη. Έργα που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των πολιτών: Κλειστό Γυμναστήριο, Υδροταμιευτήρας, Κόμβος παλιού Παλιού Νοσοκομείου, Ρέμα Βανικιώτη, δίκτυο ποδηλατοδρόμων, ΚΑΠΗ, Πολυδύναμο Πολιτιστικό Κέντρο και πολλά άλλα. Από το 2003 ως το 2009, έχουν υλοποιηθεί πάνω από 3.700 μελέτες και έργα, συνολικού ύψους άνω των 398 εκατ. ευρώ, ενώ την περίοδο από το 1983 ως το 2002, είχαν γίνει 1.764 έργα και μελέτες, με προϋπολογισμό 45 εκατ. ευρώ.

o Έχει αποδείξει ότι ο Δήμος μπορεί να στηρίξει ουσιαστικά τον πολίτη, στις καλές και στις δύσκολες στιγμές του. Είναι αυτός που αναβάθμισε ουσιαστικά τις υπηρεσίες του Δήμου και δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο δίκτυο φροντίδας για τον άνθρωπο: Κέντρο Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ιατροκοινωνικό Κέντρο, προγράμματα φροντίδας ηλικιωμένων, σύγχρονοι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί για όλους.

o Έχει αποδείξει την εντιμότητα και την ακεραιότητά του. Όλα αυτά τα χρόνια, ως επικεφαλής της δημοτικής αρχής, διαχειρίζεται τους δημόσιους πόρους με διαφάνεια, με σύνεση, με σεβασμό ακόμα και για το τελευταίο ευρώ που πληρώνει ο δημότης.

o Έχει αποδείξει ότι διαθέτει όραμα και σχέδιο για το μέλλον της Αλεξανδρούπολης. Σήμερα, ο Δήμος έχει δρομολογήσει και διεκδικεί έργα τα οποία διασφαλίζουν στον τόπο προοπτική, ανάπτυξη και καλύτερη ποιότητα ζωής: Πάρκο Αλτιναλμάζη, Διεθνές Εμπορευματικό Κέντρο, κ.α.

o Γνωρίζει καλά τις ανάγκες και τα προβλήματα του τόπου και έχει μεγάλη πείρα στα θέματα της Αυτοδιοίκησης. Με την εφαρμογή του Καλλικράτη, δημιουργείται στην περιοχή μας ένας νέος διευρυμένος Δήμος. Οι διαδικασίες και οι δομές της αυτοδιοίκησης αλλάζουν. Ο τόπος μας χρειάζεται έμπειρους και ικανούς ανθρώπους για να διαχειριστούν την αλλαγή γρήγορα και αποτελεσματικά. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για πειραματισμούς.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, θέτουμε τους εαυτούς μας στη διάθεσή του και εφόσον μας κρίνει χρήσιμους θα συμμετέχουμε στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, με επικεφαλής το Γιώργο Αλεξανδρή και ανεξάρτητα από οποιοδήποτε κομματικό χρίσμα.

Είμαστε αποφασισμένοι να απευθυνθούμε στους πολίτες της Αλεξανδρούπολης και να ζητήσουμε για μια ακόμη φορά την εμπιστοσύνη τους.

Για να διασφαλίσουμε όσα επιτύχαμε μέχρι σήμερα. Για να κερδίσουμε ακόμα περισσότερα για τον τόπο μας. Για να περάσουμε με σιγουριά στη νέα εποχή της Αυτοδιοίκησης.


Όνομα

1. Κιτσικίδης Λάζαρος του Ευφραίμ
2. Φραγκούλης Δούκας του Αγγέλου
3. Σεραφειμίδης Σπύρος του Ανάργυρου
4. Ιωσηφίσης Στέφανος του Δημητρίου
5. Τσαγιαννίδης Αναστάσιος (Τάσος) του Κωνσταντίνου
6. Φουντουκίδης Λάζαρος του Ιωάννη
7. Καβάζης Γεώργιος του Παναγιώτη
8. Γρηγοριάδης Νικόλαος (Καλαντάρης) του Προδρόμου
9. Καραπιπέρης Γρηγόριος του Ιωάννη
10. Δούρος Βασίλειος του Αθανασίου
11. Ζωϊδου Δέσποινα (Νανά) του Γεωργίου
12. Χριστοφορίδης Βασίλειος του Ιωάννη
13. Μουρουζίδης Γεώργιος του Νικολάου
14. Λαμπαρδή – Κουτλίου Άννα του Γεωργίου
15. Γουμενίδης Ευάγγελος του Παναγιώτη
16. Θεοδώρου Ευάγγελος του Φράγκου