ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Συνελήφθη την 14.00΄ ώρα της 29/07/2010, στις Φέρες, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φερών, ένας (1) ημεδαπός, 28 ετών, για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης.
Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που διενήργησαν οι Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης στην οικία του, βρήκαν 3,9 γραμμάρια μείγματος καπνού με κάνναβη.
Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, από το Αστυνομικό Τμήμα Φερών, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (2) ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΥΤ/ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ
Συνελήφθησαν την 15.00΄ ώρα
της (29/07/2010), στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων, δύο (2) αλλοδαποί, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, υπεξαίρεση και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
Ειδικότερα, την 15.00΄ ώρα της 28/07/2010, 26χρονος αλλοδαπός, οδηγός πολυτελούς Ι.Χ.Ε. αυτ/του, με συνοδηγό 58χρονο αλλοδαπό, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη Χώρα. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο το αυτοκίνητο βρέθηκε καταχωρημένο από τις Ιταλικές αρχές, ως όχημα κλεμμένο – απωλεσθέν.
Κατασχέθηκαν το εν λόγω αυτοκίνητο, μετά των πινακίδων κυκλοφορίας του και τα συνοδευτικά του έγγραφα.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.
ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ
Συνελήφθησαν την 18.00΄ ώρα της 29/07/2010 στη Δαδιά Σουφλίου, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σουφλίου, δύο αλλοδαποί, για παράνομη εισαγωγή όπλων οπλοφορία – οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου στο Ι.Χ.Ε. αυτ/το, που οδηγούσε 47χρονος αλλοδαπός, με συνεπιβάτες δύο αλλοδαπούς (22 και 58 ετών) βρήκαν 14 πτυσσόμενα στιλέτα, 46 μαχαίρια διαφόρων μεγεθών και 2 γκλοπς, τα οποίο επρόκειτο να διαθέσουν προς πώληση στην Ελλάδα.
Κατασχέθηκαν συνολικά 60 μαχαίρια και 2 γκλοπς.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξ/πολης.