ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

επωνυμο κρασι αποκτα ο εβρος

Όπως ανακοινώνεται από την Διεύθυνση Γεωργίας της Νομαρχίας Έβρου- Τμήμα Φυτικής Παραγωγής στέφθηκε με επιτυχία η εξέταση του φακέλου υποψηφιότητας του νομού μας για αναγνώριση του δικαιώματος χρήσης του όρου «Τοπικός Οίνος».
Με την δημοσίευση στο ΦΕΚ 1125 της 23-07-2010, αναφέρεται στην ανακοίνωση, αναγνωρίζεται το δικαίωμα χρήσης της ένδειξης «Τοπικός Οίνος Έβρου» ή «Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Έβρος», για την περιγραφή των οίνων που παράγονται από σταφύλια αμπελώνων που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του νομού Έβρου.
«Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που προέκυψε μετά από την συντονισμένη προσπάθεια των δύο Διευθύνσεων Γεωργίας του νομού σε συνεργασία με την ομάδα εργασίας αγροτικού τομέα του Νομάρχη. Με την αναγνώριση αυτή δίνεται η δυνατότητα
στα αμπελοοινικά προϊόντα του νομού να διεκδικήσουν επώνυμα πλέον και με αξιώσεις την θέση που τους αρμόζει στην εσωτερική αλλά και στην διεθνή αγορά.» δήλωσε ο Αντινομάρχης Αγροτικού Τομέα και Υποδομών κ. Μιχάλης Κογιομτζής