ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

απαλος


Αυτή η απαράδεκτη εικόνα κυριαρχεί σε όλο τον συνοικισμό του Απαλού και μάλιστα η κατάσταση μετά τις προχθεσινές βροχές έγινε χειρότερη. Αρκεί μόνο να "τολμήσει" κάποιος να πάει με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο (όχι με υπηρεσιακό !!!) καθώς οι φωτογραφίες δεν απεικονίζουν ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος. Η άσφαλτος ανάμεσα στα κοψίματα έχουν γίνει επικίνδυνη για τα ελαστικά των αυτοκινήτων ενώ οι λακκούβες αποτελούν ιδανικό "crash test" για τα αμορτισέρ. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται από πέρυσι για την κατάσταση αυτή η οποία έγινε λόγω των έργων ύδρευσης τα οποία και καλώς έγιναν !!!

Όπως ενημερώθηκαν από τη Δημαρχία στις αρχές Αυγούστου θα αποκατασταθούν οι δρόμοι και εύχονται τα λόγια να γίνουν πραγματικότητα. Ας μη ξεχνάμε ότι έρχεται και η γιορτή της Παναγίας όπου γιορτάζει η ομώνυμη εκκλησία τους. Ο Αύγουστος φτάνει και περιμένουμε την υλοποίηση των λεγομένων της Δημαρχίας γιατί θα φτάσει και ο Σεπτέμβριος χωρίς να το καταλάβουμε και


τότε ίσως θα είναι αργά.



Δημήτρης Γοδοσίδης

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ