ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

κακια, μητηρ πασης. . . βλακειας!!!!


ΚΑΚΙΑ, ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ...ΒΛΑΚΕΙΑΣ!!!

Ταλαιπωρία προκλήθηκε στο απογευματινό δρομολόγιο του ΣΑΟΣ ΙΙ στις 4-7-2010, όταν κάποιος "κακός" τουρίστας κατήγγειλε ότι το πλοίο έχει υπεράριθμους επιβάτες. Αμέσως κινητοποιήθηκε το Λιμενικό και το καράβι παρέμεινε στο λιμάνι της Καμαριώτισσας για περίπου 4 ώρες. Έγινε εξ αρχής καταμέτρηση των επιβατών και μεταξύ αυτών βρέθηκαν περίπου 33 υπεράριθμοι, οι οποίοι βγάλανε δηλαδή εισιτήριο για τις 5-7-2010, αλλά θελήσανε να φύγουνε την Κυριακή 4-7-2010. Μεταξύ αυτών κι ο καταγγέλλων, που με την κακία του, ταλαιπώρησε το σύνολο των επιβατών και τουριστών. Πολλοί μάλιστα θυμήθηκαν τα "καλά" του Πειραιά και την ταλαιπωρία που υπέστησαν απ' αυτούς που υποτίθεται σκέφτονται τον λαό (και την ταλαιπωρία του!!!).
Τελικά, μετά από 4 περίπου ώρες, στις 22.50 αντί στις 19.00, το πλοίο ξεκίνησε για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
Το νησί μας για ακόμη μία φορά έχασε υποστηρικτές και τουρισμό, εξαιτίας της ανεγκεφαλιάς και της κακίας ενός!!! Αλλά έτσι, ο τουρισμός μας δεν πάει μπροστά. Πάει πίσω. Και για να το κάνω και κομματικό σχόλιο, έτσι ΠΑ.Μ.Ε. ΠΙΣΩ!!!
Καλό - λοιπόν - είναι να κυριαρχήσει
η λογική και η σύνεση στο θέμα του τουρισμού. Ο τουρισμός και η εμπορική ναυτιλία είναι ένας από τους πυλώνες που συγκρατούν την Ελληνική οικονομία. Και σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης, καλό είναι να μην διώχνουν κάποιοι τουρίστες προς άλλες χώρες (σημειωτέον στην Τουρκία υπάρχει αύξηση τουρισμού κατά 10,14 %. ΤΥΧΑΙΟ;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...).

ΕΝΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΗΣ