ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

"ικανοποιητικα" τα πρωτα αποτελεσματα της frontex στον εβρο

Η δράση της Frontex στα σύνορά μας φαίνεται να φέρνει θετικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Έβρου, Κώστα Χατζηαναγνώστου, αφού η εισροή οικονομικών μεταναστών στην Ορεστιάδα, όπου επιχειρεί η πλειονότητα των 300 Ευρωπαίων αστυνομικών, μειώθηκε κατά 50%. Στην Αλεξανδρούπολη, όμως, το αντίστοιχο ποσοστό είναι αυξημένο κατά 20%.

Σύμφωνα με τον Κώστα Χατζηαναγνώστου, «η συνεργασία με το κλιμάκιο της Frontex είναι εποικοδομητική κι αγαστή και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα θετικά, αν και όχι ικανοποιητικά για την ουσιαστική, αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού ζητήματος». Και σχολιάζει: «Είναι ομολογουμένως θετικό να συνεργαζόμαστε και να επιχειρούμε από κοινού με Ευρωπαίους συναδέλφους μας, παρατηρώντας τον τρόπο δράσης τους, αλλά και τα μέσα τα οποία αυτοί διαθέτουν για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης».

Η Frontex, άλλωστε, χρησιμοποιεί προηγμένα τεχνικά μέσα, ενώ οι επιχειρήσεις γίνονται τόσο από το έδαφος όσο κι από τον αέρα, με τη χρήση ελικοπτέρου.
www.zougla.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

προεδρε εισαι βαθια νυχτωμενος . 1. το μονο θετικο της Frontex ειναι τα μεσα που διαθετουν γιατι το προσωπικο ειναι μαυρα χαλια και 2. εχει μειωθει ο αριθμος γιατι το εχουν επιλεξει οι τουρκοι3.δεν τους φεραμε για να μαζεουν τους λαθρο αυτο το καναμε και μονοι μας 4. ποσους διακηνητες εχουν συλλαβει κανεναν , καλα που ειναι οι συναδελφοι της ομαδας και συλλαμβανουν κανενα διακινητη υπαρχει και 5-6-7- κ.λ αλλα καποια αλλοι στιγμη Αναγνωστης 6--

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΚΛΕΞΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΒΟΛΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ;