ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ορισμος αρμοδιοτητων απο τον νεοεκλεγεντα δημαρχο αλεξανδρουπολης βαγγελη λαμπακη

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλεξ/πολης Ευάγγελος Λαμπάκης είχε συνάντηση το Σάββατο 11.12.2010 με τους εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ» όπου ανακοίνωσε ότι για την πρώτη περίοδο της νέας δημοτικής αρχής ορίζει Αντιδήμαρχο Οικονομικών τον Χρυσόστομο Ξανθόπουλο, Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών τον Χρήστο Γερακόπουλο, Αντιδήμαρχο Πρασίνου-Καθαριότητας τον Θεόδωρο Γιαννέλο, Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης-Προγραμματισμού τον Αντώνιο Βαμβακερό, Τοπικό Αντιδήμαρχο Φερών με ιδιαίτερο αντικείμενο στον Πρωτογενή Τομέα τον Νικόλαο Γκότση, Τοπικό Αντιδήμαρχο Τραιανούπολης με ιδιαίτερο αντικείμενο στην Ενέργεια τον Ιωάννη Φαλέκα, Πρόεδρο στην ΔΕΥΑΑ τον τον Γεώργιο Ουζουνίδη με Αντιπρόεδρο τον Ευάγγελο Μυτηλινό, Πρόεδρο στο Ν.Π.Δ.Δ. (Παιδικοί Σταθμοί-ΚΕΠΑΚΥ-ΚΑΠΗ) τον Χρήστο Κατσαντούρα με αντιπρόεδρο τον Νικόλαο Κοζάρη, Πρόεδρο στην Κοινωφελή Επιχείρηση (Αθλητισμός-ΚΕΠΑΔΑ) τον Χρήστο Ζιώγα με αντιπρόεδρο τον Στυλιανό Βραχιόλογλου, Πρόεδρο στην Α.Ε. (ΔΗΤΕΑ-ΔΕΛΤΑ) τον Επαμεινώνδα Τερζή με Αντιπρόεδρο τον Κων/νο Μαυρίδη, Πρόεδρο στο Δημοτικό Ραδιόφωνο την Μαρίνα Κεσεσίδου, υπεύθυνο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης τον Αντώνιο Σπηλιοτόπουλο, υπεύθυνο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τον Κων/νο Θυμιανίδη, ενώ προτείνει ως Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξ/πολης τον Θεόδωρο Αγγλιά.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ»


ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΚΑΛΗΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει με το υλικό που διαθέτει εκτός από τον Κατσατούρα που έπρεπε να είναι στην θέση του όμορφου και αντίστροφα.

Ανώνυμος είπε...

Θα αγορασει και ραδιοφωνο;