ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

κτω αγνοουμενοι στη βουλγαρια

Οχτώ άτομα αγνοούνται στη Βουλγαρία εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων, ενώ από παρακαμπτήριο δρόμο διεξάγεται η κυκλοφορία από και προς την Ελλάδα.

Οι βροχές είχαν ως αποτέλεσμα την υπόσκαψη σημείου στον Στρυμώνα και την κατάρρευση τμήματος του διεθνούς δρόμου Ε79, στην περιοχή Κρέσνα, 60 χιλμ. από τα ελληνικά σύνορα. Αργά τη νύχτα, φορτηγό αυτοκίνητο παρασύρθηκε, στο σημείο, από το ορμητικό νερό και ο οδηγός του εξακολουθεί αγνοείται.

Άλλα επτά άτομα αγνοούνται -ανάμεσά τους δύο παιδιά- τα οποία βρίσκονταν σε σπήλαιο, κοντά στο χωριό Μπόσνιεκ δυτικά της Σόφιας. Το σπήλαιο πλημμύρισε από τον όγκο του νερού. Πυροσβέστες και ειδικευμένες εταιρίες προσπαθούν να διευρύνουν με βαριά μηχανήματα την είσοδο της σπηλιάς, ώστε να φύγει ταχύτερα το νερό. Παράγοντες της Πολιτικής Άμυνας ελπίζουν πως, δεδομένου ότι το σπήλαιο είναι μεγάλο, οι αγνοούμενοι πιθανότατα κατάφεραν να προστατευτούν σε ασφαλές σημείο του.

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η κατάσταση για 200 σπίτια στη δυτική και νοτιοδυτική Βουλγαρία, που πλημμύρισαν.
www.nooz.gr