ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2010

τουρκια: χωρις βιζα στα δυτικα βαλκανια

Ελεύθερα ταξιδεύουν πλέον στο σύνολο των Δυτικών Βαλκανίων οι Τούρκοι πολίτες μετά την εφαρμογή πριν από λίγες μέρες της άρσης του καθεστώτος βίζας με τη Σερβία που είχε υπογραφεί τον περασμένο Ιούλιο.
Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί νέα οικονομικά δεδομένα για την Τουρκία, δήλωσε ο πρέσβης της Τουρκίας στο Βελιγράδι, Αλί Ριζά Τσόλακ, καθώς, όπως εκτιμά, η Σερβία διαθέτει σημαντική δυναμική για τους Τούρκους επιχειρηματίες και ιδιαίτερα στον τομέα του τουρισμού.

Πρόσθεσε επίσης ότι δίνεται πλέον η δυνατότητα αυθημερόν επισκέψεων στη Σερβία και τις υπόλοιπες χώρες της περιοχής και γενικότερα διευκολύνεται η μετάβαση με μέσα οδικής μεταφοράς τόσο για τους πολίτες όσο και για τους επιχειρηματίες.
Ώθηση στις διμερείς σχέσεις των δύο χωρών εκτιμά ότι θα δώσει η άρση του καθεστώτος έκδοσης βίζας και ο υπουργός Επικρατείας της Σερβίας Σουλεϊμάν Ουγκλγιάνιν, όπως αναφέρεται σε δηλώσεις του στο πρακτορείο “Anadolu”. fimotro