ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ξυλοκοπησε και εγκατελειψε τον 15χρονο γιο του συντροφου της

Δύο περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκαν τα δυο τελευταία 24ωρα στην πόλη της Ξάνθης


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ξάνθης, από τον ξυλοδαρμό, χθες, 15χρονου από τη σύντροφο του πατέρα του, οι οποίοι στη συνέχεια και οι δυο τον άφησαν αβοήθητο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά από φραστική λογομαχία, η 45χρονη χτύπησε τον έφηβο με ένα μπουκάλι αρχικά στον αυχένα και στη συνέχεια με τα χέρια και τα πόδια της στο υπόλοιπο σώμα του. Αμέσως μετά, η 45χρονη και ο 54χρονος τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας αβοήθητο το νεαρό παιδί.

Ο έφηβος, μεταφέρθηκε από διερχόμενο πολίτη στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για παροχή ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας. Το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης αναζητάει έναν 54χρονο πατέρα και τη 45χρονη σύντροφό του.

Εν τω μεταξύ, σήμερα τα ξημερώματα στην πόλη της Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, ένας 40χρονος μετά από μήνυση που υπεβλήθη σε βάρος του από την συνομήλικη σύζυγό του για πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλές και αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο δράστης, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση, θα προσαχθεί ενώπιον του Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.www.voria.gr