ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

επικαιρη ερωτηση τσιαουση

Η Βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ κα. Ελένη Τσιαούση κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στις 15/07/2010 προς την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, με αντικείμενο την επέκταση των απαγορευμένων για το κυνήγι περιοχών στο Δέλτα του Νομού Έβρου.
Στην επίκαιρη ερώτησή της η κα. Ε. Τσιαούση επισημαίνει ότι:
«Αναστάτωση επικρατεί στο Νομό Έβρου από την έντονη φημολογία για την έκδοση Π.Δ. που θα απαγορεύει το κυνήγι και κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα στο Δέλτα του Έβρου κατά τα πρότυπα της ΚΥΑ 4110/29-01-07.
Όλοι οι κάτοικοι και
οι φορείς του Νομού έχουν εκφράσει δημόσια την αντίθεσή τους στη συγκεκριμένη ρύθμιση, τεκμηριώνοντας με επίσημα έγγραφα τη θέση τους ».
Με την επίκαιρη ερώτησή της η κα. Ε. Τσιαούση ρωτάει την κυρία Υπουργό αν πράγματι δρομολογείται Π.Δ. με τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις από το Υπουργείο, καθώς και ποια άμεσα μέτρα σκοπεύει να λάβει προκειμένου, να μην επεκταθούν οι απαγορευμένες για το κυνήγι περιοχές στο Δέλτα του Έβρου και να συνεχισθεί κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα, που προστατεύει στην ουσία την περιοχή χωρίς να την επιβαρύνει.