ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

δελτιο τυπου αστυνομικης διευθυνσης αλεξανδρουπολης

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ
Συνελήφθησαν την 21.00΄ ώρα της 01/07/2010, στον σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξ/πολης, από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Α.Δ.Αλεξ/πολης, τέσσερις (4) αλλοδαποί, για κατοχή και χρήση πλαστών εγγράφων.
Ειδικότερα, Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, διενήργησαν έλεγχο στους παραπάνω δράστες, οι οποίοι επέδειξαν τέσσερις (4) πλαστές ταυτότητες και τέσσερα (4), αμφιβόλου γνησιότητας, διαβατήρια.


Οι λαθρομετανάστες εισήλθαν στη χώρα πρωινές ώρες της 30/06/2010, μέσω του ποταμού Έβρου, με πλαστική βάρκα και προμηθεύτηκαν τα πλαστά έγγραφα από τον διακινητή τους, ο οποίος επέστρεψε στην Τουρκία.
Κατασχέθηκαν τα προαναφερθέντα ταξιδιωτικά έγγραφα, καθώς επίσης και οκτώ (8) εισιτήρια Ο.Σ.Ε. .
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί η Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΝΟΣ (1) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της 02/07/2010, στην Αλεξ/πολη και στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από Αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αλεξ/πολης και του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων, ένας (1) ημεδαπός διακινητής, καθώς και ένας (1) λαθρομετανάστης, αντίστοιχα.
Ειδικότερα, Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων αντιλήφθηκαν τον ανωτέρω λαθρομετανάστη, να επιχειρεί να εισέλθει παράνομα στη Χώρα, κρυπτόμενος πίσω από σταθμευμένα οχήματα του ρεύματος εξόδου. Στον έλεγχο που ακολούθησε προέκυψε ότι, αυτός στερείται προξενικής θεώρησης εισόδου. Από πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι, ο λαθρομετανάστης έκανε έξοδο από την Τουρκία προς την Ελλάδα, με όχημα, που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός. Αμέσως εκδόθηκαν τοπικές αναζητήσεις και περί ώρα 03.25΄της ιδίας, εντοπίσθηκε το ανωτέρω όχημα και ο οδηγός του, οπότε και συνελήφθη.
Σε έρευνα στο όχημα του διακινητή, βρέθηκαν αποσκευές του ανωτέρω λαθρομετανάστη και ένα (1) Διαβατήριο Λιθουανίας, που έφερε την φωτογραφία του, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι το διαβατήριο είναι δηλωμένο απωλεσθέν – κλαπέν και έχει υποστεί πλαστογραφία, με τη μέθοδο αντικατάστασης σελίδας στοιχείων και διατήρησης του πλαστικού.
Κατασχέθηκαν τρία (3) κινητά τηλέφωνα, το ανωτέρω όχημα και το πλαστογραφημένο διαβατήριο.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.