ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΤΑ (7) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Συνελήφθησαν τις απογευματινές ώρες της 05/07/2010, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών και της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αλεξ/πολης, ένας (1) αλλοδαπός διακινητής και επτά (7) λαθρομετανάστες.
Ειδικότερα, περί την 16.20΄ ώρα της 05-07-2010, Αστυνομικοί του Τ.Σ.Φ. Φερών που εκτελούσαν εποχούμενη περιπολία, εντόπισαν στο 17ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Φερών – Αλεξ/πολης, ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτ/το, που θεωρήθηκε ύποπτο για διακίνηση λαθρομεταναστών. Αμέσως τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση και με τη συνδρομή οχήματος της Υ.Α. Αλεξ/πολης ακινητοποιήθηκε εντός της Αλεξ/πολης, οπότε κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του μετέφερε τους ως άνω λαθρομετανάστες.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι:
Το ανωτέρω αυτοκίνητο εκλάπη την 17/06/2010, από περιοχή της Αττικής.
Κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όχημα και ένα (1) κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του διακινητή.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
Συνελήφθη απογευματινές ώρες της 05-07-2010, στην παραλία του Αρίστεινου στην Αλεξ/πολη, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, ένας (1) 43χρονος ημεδαπός,
διότι κατελήφθη να οδηγεί ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυ/το, το οποίο εκλάπη την 24-05-2010, από περιοχή της Αττικής.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι:
Το ανωτέρω όχημα είχε παραλάβει την 05-07-2010, στην Ξάνθη, από αλλοδαπό αγνώστων στοιχείων και αφίχθηκε στην περιοχή προκειμένου να παραλάβει άγνωστο αριθμό λαθρομεταναστών και να τους προωθήσει στο εσωτερικό της Χώρας, εγχείρημα που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει.
Κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί η Υ.Α. Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (2) ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΥΟ (2) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Συνελήφθησαν βραδινές ώρες της 05/07/2010, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, καθώς και δύο (2) λαθρομετανάστες.
Ειδικότερα, Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων σε γενόμενο έλεγχο που διενήργησαν σε τουριστικό λεωφορείο, ιδιοκτησίας αλλοδαπού, με οδηγούς τους ανωτέρω διακινητές, διαπιστώθηκε να επιβαίνουν πλέον των σαράντα (40) ατόμων που ήταν αναγραφόμενα στην κατάσταση επιβατών, οι προαναφερόμενοι λαθρομετανάστες, καίτοι στερούνταν προξενικής θεώρησης εισόδου (visa), προσπάθησαν να εισέλθουν λάθρα στη Χώρα.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι:
Εντός του ανωτέρω σχήματος, στην πίσω πόρτα, εντοπίσθηκε έπειτα από έλεγχο μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη.
Κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.